Онкохвора Анастасія Заворотнюк залишилася сама в своїх 3-поверхових хоромах: Петро Чернишов перебрався в США

Поки відома російська актриса Анастасія Заворотнюк бореться за право жити в одній з московських клінік, її чоловік Петро Чернишов переїхав жити до США. Саме такі чутки ширяться у мережі

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк вже три роки бореться за своє життя. 2019 року знаменитості діагностували онкологію – рак мозку. Чоловік актриси Петро Чернишов завжди залишався поруч зі своєю коханою та підтримував її у найважчих ситуаціях. Втім, найважливішим завданням фігуриста залишалось заробляти достатньо грошей на утримання родини та лікування коханої.

Саме це стало причиною, чому одного разу зірковий чоловік покинув свою дружину у москві. Тоді Петро Чернишов змушений був на короткий період переїхати до США, аби владнати всі робочі питання. Знаменитість пригадує, що тоді Анастасія Заворотнюк важко переносила розлуку з чоловіком, але актриса розуміла, що її обранець робить це не просто так.

Чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов одного разу покинув її у москві та поїхав у США
Чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов одного разу покинув її у москві та поїхав у США

Одразу після повернення з США Петро Чернишов зробив пропозицію руки та серця своїй коханій, а невдовзі вони відгуляли весілля. Варто зазначити, що вийти за нього заміж артист попросив свою кохану в Італії, а ось до Штатів актриса не змогла полетіти, адже в неї було багато роботи. Втім, така розлука виявилась чи не єдиною у подружньому житті зіркової пари. Після цього Петро Чернишов ніколи не відходив від коханої та завжди був готовий підставити своє плече та підтримати дружину.

Варто зазначити, що нині публіка сильно критикує фігуриста Петра Чернишова через такий вчинок. Люди вважають, що не варто було залишати Анастасію Заворотнюк одну. Втім, російський артист виправдовуватись не поспішає, адже він зайнятий іншою справою. Чоловік робить усе, щоб його дружина отримувала необхідний догляд та лікувалася у найкращих клініках.

Анастасія Заворотнюк вже четвертий рік бореться з раком головного мозку
Анастасія Заворотнюк вже четвертий рік бореться з раком головного мозку

Нині про стан здоров’я відомої російської актриси невідомо нічого.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.