Андрій Макаревич залюбки рибалить у Казахстані, в Ізраїлі й на Алясці: витягає рибини завбільшки з людину

Ми знаємо Андрія Макаревича, як порядну людину, чудового музиканта та дайвінгіста. Виявляється, знаменитий чоловік ще й риболовлею захоплюється та дивує прихильників чималими розмірами улову.

За російським законодавством, Андрій Макаревич має вказувати у кожному дописі в соцмережі, що є іноземним агентом. Та більшість розважливих людей сприймають це як знак якості. Тож навіть коли виставляє пост про вдалу риболовлю, артист ставить позначку про ставлення батьківщини до його діяльності.

Казахстан

Останнім часом Макаревич мешкає в Ізраїлі, бо на росію йому зась. Там прісноводних водойм практично немає. Тому відірвався по повній у Казахстані. Рибалив на Балхаші на коропа, змієголова, сома, білого амура. А свій найкращий улов зафіксував на фотокамеру.

Підписники Інстаграму музиканта переважно висловили слова захоплення, помріяли, які наїдки можна приготувати з такої рибини, а ще запросили пана Андрія у свої місцини, де теж непогано клює.

Аляска

Трьома тижнями раніше Макаревич подорожував Аляскою, де теж не стримався й вхопився за спінінг. На диво, рибалці пощастило. Ледве витягнув на яхту майже 50-кілограмового палтуса. Рибина за розмірами не набагато менша за вдалого рибалку.

Під цим дописом окрім захвату з приводу величини улову та гарних краєвидів розпочалася дискусія щодо вбивства невинної беззахисної бідної рибинки, яка перебувала у себе вдома. А зла озброєна до зубів людина прийшла й забруднила свої руки по лікоть у крові. Цікаво, а подібним критиканам не спадає на думку, що зазвичай такі екземпляри просто фотографують і випускають на волю? Нікому й на думку не спадає їх їсти.

Ізраїль

Оскільки пан Андрій не вказав, де зловив такого гарного тунця, його фани дійшли висновку, що це сталося в Ізраїлі. Напевно, на Чорних каменях чи поблизу Білої скелі.

Й лише одеситам було байдуже до подібної бесіди, адже з зітханням пригадали, що до їхнього узбережжя нині прибиває міни, дивани, пральні машини та мертвих тварин.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.