Дмитро Гордон продемонстрував несподіваний талант і заспівав у дуеті з дружиною: “Ми з Олесею”

Відомий український шоумен Дмитро Гордон заспівав на публіку в дуеті зі своєю дружиною. Знаменитість неочікувано продемонстрував приховані таланти

Дмитро Гордон, відомий український журналіст і блогер, завоював свою популярність багато років тому. Знаменитість починав кар’єру ще на початку 1990-х років, а сьогодні став одним із найвідоміших представників медійної сфери в Україні. Знаменитість у часи повномасштабної війни не лише продовжує професійну діяльність, але й вражає своїх підписників прихованими талантами й несподіваними вміннями.

Так, наприклад, нещодавно на особистій сторінці Дмитра Гордона в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис, в якому він продемонстрував свій неочікуваний талант. У дуеті з дружиною Олесею Бацман, журналісткою та артисткою, заспівав композицію про друзів. Зіркова пара виконала пісню, написану українською мовою. Шанувальники Гордона й Бацман були приємно здивовані талантом медійника.

Дмитро Гордон неочікувано продемонстрував свої приховані таланти та заспівав у дуеті з дружиною
Дмитро Гордон неочікувано продемонстрував свої приховані таланти та заспівав у дуеті з дружиною

Опубліковане на Інстаграм-сторінці Дмитра Гордона відео було записане у студії звукозапису. Таким чином відомий український журналіст у дуеті зі своєю дружиною не лише записали композицію, але й створили до нього кліп. Спочатку в кадрі з’явився Дмитро Гордон, а після можна було побачити і його супутницю життя.

До слова, для знімання відео зіркова пара обрала доволі нарядні образи. Так, наприклад, журналіст одягнув піджак та світлу сорочку. А ось його дружина Олеся Бацман вбралась у національний одяг – сукню-вишиванку.

У коментарях до нової публікації відомого українського журналіста його шанувальники висловили подив і задоволення від прослуханої пісні. Користувачі мережі зазначили, що Дмитро Гордон має хороший голос, а композицію в його виконанні було особливо приємно слухати. Крім того, підписники блогера зауважили, що він із дружиною чудово виглядає у творчому дуеті.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!