Ані Лорак розповіла про дуже тісну дружбу з Філіпом Кіркоровим: на межі між романом і сімейними стосунками

Скандально відома співачка Ані Лорак висловилась про стосунки з Філіпом Кіркоровим, російським артистом, який нині підтримує дії російської влади

Ані Лорак, колись відома та шанована в Україні співачка, давно переїхала жити та працювати до росії. Нині знаменитість залишається на території держави, яка веде війну проти її рідної країни. Хай там як, але Лорак продовжує активну творчу діяльність та часто дає коментарі для російських журналістів. Так, наприклад, нещодавно артистка висловилась про свої стосунки з Філіпом Кіркоровим, музикантом, який підтримує дії влади та армії рф.

Ані Лорак про стосунки з Кіркоровим

У нещодавньому інтерв’ю для журналістів відома співачка заявила, що Філіп Кіркоров став для неї не просто близьким другом і колегою, а майже родиною. За словами Ані Лорак, її зірковий колега в один момент буквально замінив їй брата. До слова, у співачки є рідний брат, який нині проживає в Україні та за часи повномасштабної війни не намагався виїхати.

Ані Лорак висловилась про свої стосунки з Філіпом Кіркоровим, який підтримує дії російської влади
Ані Лорак висловилась про свої стосунки з Філіпом Кіркоровим, який підтримує дії російської влади

У коментарі для журналістів Ані Лорак також зізналась, що познайомилась зі своїм другом 2008 року – на Євробаченні. Відтоді знаменитості не припиняли спілкуватись, а тепер співачка і взагалі називає артиста своїм родичем. Зі розповіддю зірки, вона особливо цінує друга за те, що він завжди поруч із нею. Варто Ані Лорак лише попросити про допомогу, як артист зробить усе можливе для неї.

“Філіп якоюсь мірою мені замінив брата. Тому що він завжди зі мною, щоб не сталося”, – розповіла у коментарі для журналістів Ані Лорак та додала, що вона впевнена на сто відсотків у своєму другові.

Ані Лорак висловилась про свої стосунки з Філіпом Кіркоровим, який підтримує дії російської влади
Ані Лорак висловилась про свої стосунки з Філіпом Кіркоровим, який підтримує дії російської влади

Варто зазначити, що відома співачка та її скандальний колега давно перебувають у близьких дружніх стосунках. Знаменитості познайомились багато років тому, а відтоді їхній союз лише міцнішає. Це часто ставало причиною для появи чуток про те, що зірки можуть таємно крутити роман. Втім, такі чутки вони коментували та заявляли, що між ними немає нічого більшого за дружбу.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.