50-річний Ахтем Сеітаблаєв вирішив зв’язати себе узами шлюбу втретє: що відомо про його молоду обраницю

Режисер Ахтем Сеітаблаєв був одружений двічі, але розлучився. Нині кримчанин збирається стати на весільний рушник втретє. Його обраниця відповіла: "Так!"

Про першу дружину Ахтем Сеітаблаєв ніколи нічого не розповідав. Про жінку відомо лише, що вона матір трьох дітей знаменитого чоловіка. З другою обраницею – продюсеркою Іванною Дядюрою – актор прожив 8 років, наживши доньку. У жовтні 2021 року стало відомо, що пара розлучилася.

З Іванною вони разом працювали над “Хайтармою”, “Кіборгами” та іншими кінопроєктами. Чоловік висловив сподівання, що після того, як почуття минули, вони залишаться добрими друзями заради Софії. Продовжать спілкування й допомагатимуть одне одному.

Ахтем Сеітаблаєв заручився з Мар’яною

Наступна кохана відомого чоловіка на 20 років молодша. У квітні Ахтем ділився з журналістами, що його серце зайняте, але й словом не прохопився про ім’я дівчини. Врешті чоловік, що нині служить у лавах ЗСУ, показав обраницю широкому загалу.

Це сталося у червні. Закохані разом відвідали допрем’єрний показ стрічки “Рашизм. Історія хвороби”. Ахтем коротко представив Мар’яну, не прохопившись й словом, за яких обставин вони познайомилися, і як розвивався їхній роман.

Ахтем Сеітаблаєв з другою дружиною Іванною

Маючи 50 років та вже ставши дідусем, Сеітаблаєв вирішив змінити статус холостяка й зробив пропозицію Мар’яні Боцвинюк. Дівчина не відмовила. Ахтем виклав у Фейсбук спільну світлину, на якій дівчина хизується обручкою, коротко підписавши:

“Від Криму до Карпат! Так!”

Стало зрозуміло, що заручини минули вдало. Раніше Мар’яна працювала у консульському відділі посольства України у Білорусі. Саме завдяки старанням Боцвинюк вдалося повернути додому рівнянина, який перебував на лікуванні у Мінську й після скасування авіасполучення між країнами не міг дістатися України.

Також Мар’яна причетна до вивозу на лікування за кордон бабусі з онукою, яких росіяни під час окупації Київської області насильно вивезли до Мінська. Родина з п’яти осіб мала намір евакуюватися, та автівку розстріляли. Троє людей загинули, а жінка й онучка отримали поранення та вижили.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.