10 років самотності: чому Тіна Кароль не вийшла заміж вдруге і чи мала вона коханців після Євгена Огіра

Українська співачка Тіна Кароль стала вдовою у 28 років. Вже протягом 10 років артистка залишається самотньою і не впускає у своє життя чоловіків.

Тіна Кароль – одна з найуспішніших співачок української естради. Вона досягла неабияких висот у кар’єрі та в особистому житті Тіни не все так добре. Тіна Кароль вийшла заміж у 2008 році за свого продюсера Євгена Огіра. Невдовзі у них народився син Веніамін.

Тина Кароль и Евгений Огир
Як виглядав чоловік Тіни Кароль Євген Огір

Та сімейне щастя було недовгим, адже у 2013 році чоловік Кароль помер від онкологічної хвороби. Співачка дуже важко переживала втрату чоловіка. Вона взяла творчу паузу і знову почала виходити на сцену лише через рік. Тоді Тіна з’явилася вже у зовсім новому образі: сумні очі та червона помада, яка відволікає від тих сумних очей. Пісні Кароль присвячувала своєму чоловіку.

Річниця смерті чоловіка Тіни Кароль: вже 10 років без Євгена Огіра
Чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж і чи мала вона коханців після Євгена Огіра

Вже пройшло 10 років з того часу, як Кароль втратила чоловіка. З того часу співачка не впустила в своє життя жодного чоловіка. Та чи дійсно це так, чи Кароль зробила свою скорботу частиною сценічного образу?

Багато років підряд Кароль говорила в усіх інтерв’ю, що не може забути чоловіка та впустити в своє життя когось іншого. Співачка запевняла, що в її житті тепер є лише один чоловік – її син Веніамін, а всю себе вона присвячує творчості. У 2019 році Кароль в інтерв’ю Каті Осадчій зізналася, що інколи в її житті трапляються миттєві романи з чоловіками та нічого серйозного вона з ними не планує.

Колишній коханець Тіни Кароль з Одеси отримав російське громадянство
Чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж і чи мала вона коханців після Євгена Огіра

Лише у 2021 році, через 8 років після смерті Огіра, співачка вперше заявила, що тепер її серце відкрите для нових стосунків. Тіна зізналася, що наразі готова впустити в своє життя чоловіка. Ба більше, Кароль мріє ще раз стати мамою і народити донечку. Та навіть після тієї заяви в житті Тіни так і не з’явився чоловік. Співачка продовжує бути самотньою.

Сама Тіна не приховує, що має складний характер і є зовсім не сімейною людиною. Всю себе вона віддає творчості, тож не дивно, що їй не вистачає часу на особисте життя.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.