Ксенія Мішина ошелешила мережу: що зіркова мама дозволяє робити своєму 11-річному синові Платону?

Відома українська актриса Ксенія Мішина розповіла про нове хобі свого сина, яке приносить йому гроші. Виявляється, 11-річний Платон приносить кошти в дім, виконуючи небезпечні трюки

Ксенія Мішина, відома українська актриса та зірка першого сезону реаліті-шоу “Холостячка”, самостійно виховує сина Платона. Знаменитість народила свого нащадка на останніх курсах університету. Так, артистка довела, що бути матір’ю-одиначкою та будувати успішну кар’єру – можливо. Крім того, як нещодавно виявилось, син Ксенії Мішиної також цікавиться акторською діяльністю.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зіркова мама поділилась кадрами зі знімального майданчика. Знаменитість розповіла, що її син Платон у свої 11 років почав заробляти гроші за допомогою улюбленої справи. Ксенія Мішина жартома зазначила, що вона рада, що її нащадок нарешті почав приносити додому кошти. Актриса продемонструвала відео з гримерки, де її сина Платона готували до знімання у кадрі серіалу, де він грав кримського татарина Фікрета.

Ксенія Мішина розповіла про перший серйозний заробіток свого 11-річного сина Платона
Ксенія Мішина розповіла про перший серйозний заробіток свого 11-річного сина Платона

Пізніше відома українська актриса додала, що Платон не просто знімається у серіалі, а працює каскадером. Ксенія Мішина розповіла, що виконати небезпечний трюк на знімальному майданчику її 11-річний син захотів сам. Актриса зазначила, що режисери пропонували, аби Платона в кадрі замінив каскадер, але хлопчик захотів сам виконати трюк.

Так, синові Мішиної потрібно було стрибнути з другого поверху у картонні коробки. Прямо на знімальному майданчику Платона вчили, як правильно потрібно виконувати трюк. Попереджаючи чималу кількість питань від шанувальників, Ксенія Мішина повідомила, що вона не проти такого рішення свого сина – актриса дозволила йому стрибати з висоти.

11-річний син Ксенії Мішиної Платон знімається каскадером в одному серіалі зі своєю мамою
11-річний син Ксенії Мішиної Платон знімається каскадером в одному серіалі зі своєю мамою

Врешті, повідомила популярна українська актриса, її синові Платону вдалось виконати небезпечний трюк. Знаменитість зізналась, що дуже пишається своїм хлопчиком, а також додала, що всі навкруги боялись і переживали, на відміну від неї – вона була впевнена у силах свого сина.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!