Дорофєєва після чуток про вагітність пояснила, чому в неї немає дітей: “Можу сказати правду – це неможливо”

Особисте життя відомої української співачки Наді Дорофєєвої цікавить кожного її фаната. Нещодавно зірка розповіла, чому в неї і досі немає дітей. Виявляється, артистка просто не може стати мамою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва раніше багато років перебувала у шлюбі з артистом Володимиром Дантесом. Тепер зірка вийшла заміж за іншого обранця, втім один момент її життя залишився незмінним – у знаменитості і досі немає дітей. У новому інтерв’ю для “Нашого радіо” Надя Дорофєєва зізналась, що насправді вона думала про те, аби стати мамою. Втім, є деякі труднощі.

У коментарі для журналістів знаменитість відповіла на чутки про те, що готується народити дитину. Надя Дорофєєва зазначила, що поки, на жаль, вона не при надії. Втім, заперечувати того факту, що думки про те, аби стати мамою, були, вона не стала. Зірка зазначила, що вона не може наважитись на вагітність, адже має дуже завантажений робочий графік.

Надя Дорофєєва розповіла про своє особисте життя та зізналась, чому досі не стала мамою
Надя Дорофєєва розповіла про своє особисте життя та зізналась, чому досі не стала мамою

За словами відомої артистки, коли вона буде готова стати мамою, обов’язково візьме відпустку.

“Я можу нарешті сказати вам правду – ні, я не вагітна, на жаль… Це неможливо з такими стресами. Треба брати відпустку”, – пояснила журналістам у радіоефірі відома українська артистка.

Варто зазначити, що останнім часом знамениту артистку Надю Дорофєєву накрила нова хвиля запитань про те, коли вона стане мамою. Так, влітку цього року знаменитість вийшла заміж вдруге. Обранцем співачки став столичний ресторатор і блогер Михайло Кацурін. Закохані зіграли весілля таємно, у Києві. Тепер у мережі ходять чутки, ніби Дорофєєва чекає на дитину від свого новоспеченого чоловіка.

Відома співачка Надя Дорофєєва зізналась, чому і досі не стала мамою у шлюбі з Кацуріним
Відома співачка Надя Дорофєєва зізналась, чому і досі не стала мамою у шлюбі з Кацуріним

Нагадаємо, що до весілля з Михайлом Кацуріним відома українська співачка Надя Дорофєєва вже перебувала у шлюбі. Знаменитість вперше вийшла заміж за свого колегу Володимира Дантеса, якого зустріла у потязі. Зіркова пара була разом з 2015 року, втім на початку 2022 року знаменитості прийняли рішення розлучитись. Відомо про це стало лише навесні минулого року.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.