Без участі Ані Лорак сім’я розділилася: поки Мурат Налчаджиоглу в Туреччині, Лілія Реус одна з дитиною тут

Новоспечена дружина відомого українського бізнесмена турецького походження Лілія Реус залишилась сама. Мурат Налчаджиоглу зібрав валізи та вирушив на батьківщину

Відомий український бізнесмен Мурат Налчаджиоглу став особливо популярним в Україні після свого одруження зі співачкою Ані Лорак. Хоча врешті зіркова пара розійшлась через невірність чоловіка, сьогодні його життя і досі цікавить підписників. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Мурат Налчаджиоглу, як і його дружина Лілія Реус, часто ділиться останніми новинами зі свого життя.

Кохана підприємця нещодавно опублікувала у своєму блозі фотографію з донькою від попереднього шлюбу. На світлині Лілія Налчаджиоглу продемонструвала, як виросла дівчинка, а також показала, що прогуляються містом вони наодинці. Як виявилось пізніше, голова сімейства зібрав валізу та полетів на свою батьківщину – до Туреччини.

Лілія Реус показалась на новій світлині зі своєю єдиною донькою від попереднього шлюбу
Лілія Реус показалась на новій світлині зі своєю єдиною донькою від попереднього шлюбу

Втім, покинув свою кохану дружину та падчерку Мурат Налчаджиоглу ненадовго. На своїй Інстаграм-сторінці знаменитий бізнесмен показав кадри з робочої поїздки. Як виявилось, знаменитість разом зі своїми колегами полетів до Туреччини у відрядження. Чоловік продемонстрував кадри з готелю та інших локацій, які він та інші працівники компанії відвідали у межах робочого заходу.

Цього разу у відрядження знаменитість вирішив полетіти сам. Раніше Мурат Налчаджиоглу не залишав кохану Лілію Реус в Україні одну. Втім, тепер зіркова пара, ймовірно, вирішила побути наодинці.

Мурат Налчаджиоглу вирушив у робочу поїздку без своєї новоспеченої дружини Лілії Реус
Мурат Налчаджиоглу вирушив у робочу поїздку без своєї новоспеченої дружини Лілії Реус

Нагадаємо, що зіркова пара почала стосунки декілька років тому. Тоді шанувальники із захопленням спостерігали за розвитком подій, а вже невдовзі Мурат зробив пропозицію своїй коханій дівчині. Довгий час закохані перебували у статусі нареченого та нареченої, поки у червні цьогоріч не вирішили побратись під Києвом. Неподалік від української столиці знаменита пара зробила серйозний крок та сказала одне одному “так”. На святі були присутні рідні та друзі Налчаджиоглу та Реус, але не було доньки Мурата від Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.