Краса врятує світ? Як склалася доля українських красунь після “Міс Всесвіт”: Ніколаєнко, Цимбалюк та інших

На знаменитому конкурсі краси "Міс Всесвіт" українські красуні отримували всі місця, крім першого. Як склалася доля учасниць та хто представить країну цього року? Поговоримо.

Президентка конкурсу “Міс Всесвіт Україна” Анна Філімонова, яка вже 19 років займається цією справою, нещодавно розповіла, що ще жодного разу українські красуні не займали найвищої відзнаки – 1 місця. Були в нас друге та третє місця, але…

Олександра Ніколаєнко та Інна Цимбалюк

ОЛкс
Олександра Ніколаєнко та Інна Цимбалюк

В Україні започаткувала цей конкурс Олександра Ніколаєнко, яка вже багато років проживає в Америці, з того часу, як вийшла заміж за мільярдера та народила йому дітей. Подробиці свого життя Олександра не виставляє напоказ. В соцмережі можна знайти деякі фото Ніколаєнко з її весілля, фото разом з Трампом та його дружиною Меланією. Анна Філімонова пояснює це тим, що свого часу перша засновниця мала занадто велику публічність й не бажає такої зараз. Саме тому мало хто знає, що Олександра допомагає своїми зв’язками та грошима українцям, що попали у скруту, фінансує складні медичні операції хворих дітей.

Ще однією дуже відомою міс була свого часу Інна Цимбалюк. Вона не отримала призового місця, але стала знаменитою, завдяки тому, що Україна вперше в історії увійшла у двадцятку фіналістів. Після такого успіху дівчина вийшла заміж за російського олігарха, але зараз з ним розвелася та проживає з донькою та батьками у Ризі. Через її мовчазну позицію стосовно подій, що сталися у лютому минулого року, українці вважають Інну зрадницею.

Олеся Стефанко та Діана Гаркуша

о
Олеся Стефанко та Діана Гаркуша

Друге місце на конкурсі Україні принесла Олеся Стефанко з Коломиї, яка після того вийшла заміж за американця білоруського походження і вже 7 років проживає в Маямі та виховує 2 дітей. Російську агресію засудила з перших днів.

Третє місце наша країна зайняла завдяки Діані Гаркуші, яка зараз проживає у Дубаї та продовжує строїти кар’єру моделі. Вона підтримує Україну й навіть минулого року приїздила до Харкова.

Цього року конкурс відбудеться 18 листопада у Сальвадорі. Україну на конкурсі буде представляти 26 річна киянка: викладачка йоги, співачка та знавець семи мов Ангеліна Усанова.

Популярне

Схожі статті

Роблю відбивні не зі свинини, а з індички: для смаку начиняю сиром – домашні уплітають шматок за шматком

Індиче м'ясо господині часто ігнорують. А дарма. З нього можна приготувати чимало смачних страв. Наприклад, відбивні з індичого філе з соковитою начинкою. Робиться усе дуже просто.

Подруга-німкеня пригостила національним салатом і дала рецепт: чоловік ходить за мною і добавки просить

З найпростіших інгредієнтів можна приготувати смачний салат, який користується неабиякою популярністю в Німеччині. Чому б не спробувати приготувати цю смакоту з українських продуктів.

Тіна Кароль показала свій розкішний будинок, в якому є все: сад, город, спортзал, кімната нагород (ФОТО)

Як виглядає розкішний заміський маєток української співачки Тіни Кароль, який артистка побудувала ще зі своїм чоловіком Євгеном Огіром? Що знаходиться на території, окрім власного спортзалу?