Ольга Сумська накинулась на Кондратюка через скандал із Козловським: “Чи не стануть гроші поперек горла?”

Відома українська актриса Ольга Сумська несподівано розкритикувала свого зіркового колегу Ігоря Кондратюка. Знаменитість присоромила його за скандал із Віталієм Козловським

Ольга Сумська, відома українська актриса, висловилась про конфлікт Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського. Висловити свою думку з приводу непорозуміння продюсера та його колишнього підопічного артистка вирішила на тлі чуток про те, що Кондратюк забирає більшу частину військової зарплати співака, аби закрити борг, який і досі йому винен Козловський.

Про це раніше розповів колега Кондратюка Вадим Лисиця. Знаменитий продюсер зазначив, що до нього дійшла інформація, нібито український шоумен таким чином намагається якомога швидше повернути собі гроші, які йому багато років винен Козловський. Ольга Сумська висловила своє обурення через цю ситуацію та натякнула, що втратила повагу до продюсера.

Ольга Сумська розкритикувала Ігоря Кондратюка за його намагання забрати борг у Козловського
Ольга Сумська розкритикувала Ігоря Кондратюка за його намагання забрати борг у Козловського

Знаменита актриса у своєму блозі зазначила, що, на її думку, Ігор Кондратюк давно перейшов межу у темі з боргом Віталія Козловського. Втім, додала знаменитість, вона та її колеги сподівались, що у часи повномасштабної війни продюсер відставить це питання на другий план. Варто зазначити, що сам Ігор Кондратюк скандал не коментував.

“Стягувати останні гроші з воїна Національної гвардії під час війни… Чи не стануть ці гроші, які він забирає у військового, поперек горла?” – поцікавилась у публіки на своїй сторінці у Фейсбук відома українська актриса Ольга Сумська.

Що відомо про конфлікт Кондратюка та Козловського

Нагадаємо, що відомий український співак Віталій Козловський почав співпрацю з продюсером Ігорем Кондратюком на початку 2000-х років, після своєї перемоги у шоу “Шанс”. Пізніше між зірковими колегами стався скандал, і вони припинили співпрацю. Тепер артист не може співати всі пісні, які випускав під наставництвом Кондратюка.

Що відомо про конфлікт Ігоря Кондратюка та його колишнього підопічного Віталія Козловського
Що відомо про конфлікт Ігоря Кондратюка та його колишнього підопічного Віталія Козловського

Ба більше, раніше знаменитий співак зізнавався, що після припинення співпраці з продюсером він залишився винен йому чимало суму. Мова йшла про мільйони.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко вразила округлим животиком у супер обтислій сукні: можливо вагітна вчетверте? (ФОТО)

Материнство — одне з тих багатогранних понять, яке стає невичерпним джерелом щастя для багатьох жінок. Навіть для тих, хто вже має кількох дітей і перетнув 40-річний вік, навіть коли в країні війна.

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.