Вовки з однієї зграї: все друзі Олега Винника і одна улюблена жінка Таюне

Він - красень, блондин, золотий голос України. Мова про Олега Винника. А з ким дружить цей знаменитий український співак? Ми постаралися знайти людей, які у нього на першій сторінці в телефонній книзі.

Однозначно, головна супутниця Олега Винника, Таюне , багато разів з’являлася зі співаком, але ніколи і нічого не розповідала про нього. Багато часу преса вважала їх друзями і соратниками, але потім з’явилися чутки, що вони – пара.

 ""

З ким ще дружить Олег Винник?

У соціальній мережі співак часто публікує кілька знімків, де показав прихильницям своїх кращих друзів. На фото він в компанії Сергія Букшіна і свого продюсера Олександра Горбенко. Товариші Олега Винника – не публічні люди, ніколи не спілкуються з представниками ЗМІ.

З ким із зірок шоу-бізнесу дружить красивий чоловік і колоритний український співак Олег Винник?

Список друзів Олега Винника не надто короткий. Номер 1 – Юрій Горбунов, ведучий каналу 1+1. Кажуть, що саме він випадково проговорився пресі про те, що Таюне – не просто співачка з команди Олега. У Мережі “гуляє” фотографія, на якій Олег Винник і Юрій Горбунов у смішних сорочках:

 ""

З Потапом Олега Винника об’єднують спільні інтереси до піару і творчості. Вони годинами можуть говорити про нові фішки, цікаві кліпі і планах на майбутнє:

 ""

А ось з Ольгою Полякової у Олега Винника теж багато спільного. Не тільки колір волосся, але і любов до гумору і самоіронії. Разом вони часто сміються.

 ""

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.