Олег Винник поділився дитячими спогадами

Співак розповів про те, як колись святкував Великдень.

Історії родом із дитинства він розказав під час запису концерту «Українська пісня року», який транслюватиме телеканал «Україна».

Цьогоріч українці змушені змінити традиційні святкування Великодня через запровадження карантину. Як зізнався артист, такі нововведення його не засмутили. На його думку, головне, аби свято відчувалося в душі.

Він додав, що Великдень для нього є одним із найважливіших свят у році, до якого він у дитинстві завжди ретельно готувався.

«Раніше у цей день обов’язково ходив до церкви на службу. Люблю ці хвилюючі відчуття, святе таїнство, з великою повагою ставлюся до всіх традицій. У дитинстві допомагав матері пекти паски: збивав білки, діставав із печі, а потім самостійно прикрашав їх. Після церкви ми збиралися всією родиною за столом і починали смакувати великодні ласощі. Це був особливий час!» – поділився співак приємнами спогадами.

Олег розповів, що намагається цей день провести разом із рідними. Винник також зізнався, яка із великодніх традицій йому подобається найбільше.

«Полягає вона в тому, щоб стикнутися один з одним крашанками, хто кого переможе. А ще об лоб можна – так перевіряється характер. Це завжди дарує радість за столом і дає можливість знову відчути себе дитиною», – резюмував артист.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.