Допоки Волочкова міряє шпагатом крило літака, її дядько потерпає на Запоріжжі: коли родичі бачилися востаннє

Анастасія Волочкова завжди вляпувалася в різноманітні скандали. З початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну градус зашкварів балерини значно підвищився.

Міс шпагат не встигли вибачити засвічування військової частини поблизу її будинку в підмосков’ї, як вона знов зганьбилася. Особливо “патріотично” налаштовані росіяни вимагають запроторити Анастасію Волочкову на 3 або й на всі 7 років до в’язниці.

Річ у тім, що прима балету продемонструвала свій улюблений шпагат, закинувши довгу ногу на крило радянського винищувача “Ла-5” зразка 1942 року. Путіністи нашльопали цілу купу злостивих коментів під фото, яке танцівниця гордо виставила в Інстаграм.

Особливо уважних розлютив ще й підпис, залишений Анастасією під фото: “Ні дня бєз двіжухі” та смайлик у вигляді вогника. Це ж прямісінька “дискредитація армії рф” та “осквернення пам’яті ветеранів” минулої війни вирішили росіяни. На виправдання балерини, що на Мосфільмі її попросили виміряти ногою довжину крила, ніхто не зважив.

Українські родичі

Допоки Волочкова заміряє шпагатом усі можливі відстані між предметами, її рідний дядько ледь не щодня перебуває під обстрілами російських військ. Анатолію Волочкову 67 років. Чоловік із родиною мешкає у прифронтовій зоні. Село Нове на Запоріжжі регулярно потерпає від прильотів.

Рідний дядько Волочкової ховається від обстрілів у сараї

Востаннє з племінницею українець бачився зо два десятиліття тому та й то на сцені в Запоріжжі. З рідним братом, батьком Анастасії, теж не спілкується.

В старенькому будинку подружжя Волочкових посипалися вікна від вибухів. Печі немає. Раніше обігрівали будинок електрикою, та нині світла немає вже другий рік. Харчуються пенсіонери з городу, а за водою змушені їздити в сусіднє село велосипедом.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.