28-річна Аліна Гросу похвалилася новими стосунками в Америці: “Щоб сильно мене не жаліли”

Страждальниця Аліна Гросу після двох невдалих романів зі росіянами, здається, врешті знайшла справжнє щастя. Дівчина показала нового обранця у своєму Інстаграм-акаунті.

У житті 28-річної співачки та актриси Аліни Гросу було два великих кохання з росіянами. З Олександром Комковим дівчина зіграла велике пишне весілля. Та життя не пішло на лад. Не минуло й року після оформлення стосунків, як чоловік запропонував пожити окремо.

Аліна знає ім’я тієї, заради якої Сашко вирішив взяти паузу в їхніх стосунках. Але вона не змогла вибачити зради, то вони й розлучилися.

Вдруге українка не послухалася Тарасових настанов чорнобровим, щоб не кохалися з москалями, і наступила на ті ж граблі. З актором Романом Полянським вони познайомилися на зніманнях кліпу Аліни. Та й ці стосунки, хоч і тривали 3 роки, закінчилися пшиком. Нині колишні закохані мешкають на різних континентах. Полянський повернувся до росії, а Гросу виїхала в США.

Аліна Гросу з Олександром Комковим

Звісно, шанувальники співчували самотній зірці й переживали за її психологічний стан. Гросу заспокоїла фанів: урешті вона дожила до білої смуги в житті. Аліна показала світлини ніжностей з незнайомцем. Вони то тримаються за руки, то коханий торкається щоки дівчини, а вона світиться щастям.

Аліна Гросу з Романом Полянським

Дівчина попросила фоловерів більше її не жаліти й не чекати від неї сліз. От тільки цікавість широкого загалу подібними кадрами лише розпалила. Адже на фото можна роздивитися виключно волохату руку бойфренда знаменитості. А як він виглядає, Гросу вирішила поки не розкривати.

Оскільки зірка нині навчається в американському університеті, можна зробити припущення, що Аліна закрутила роман зі студентом. Хоча не виключено, що й з викладачем, адже Роман був на 12 років старший за Гросу. Виходить, у дівчини є потяг до чоловіків, які старші.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!