Яблуко від яблуні: стало відомо, де перебуває та чим займається син одіозної Таїсії Повалій Денис

Скандально відома Таїсія Повалій зараз живе у росії та підтримує режим, який почав повномасштабну війну проти країни, в якій вона народилась та виросла. А от де перебуває її син Денис?

Таїсія Повалій після початку повномасштабної війни в Україні встигла втратити будь-яку повагу в очах українців. Знаменитість нині живе та працює у росії, а також зірка активно підтримує чинного російського президента, який почав збройну агресію на території рідної країни. Хай там як, але з сином артистка дружніх стосунків не підтримує – яблуко впало далеко від яблуні. Де наразі перебуває Денис Повалій та чим займається?

Де зараз син Повалій Денис

Виявилось, що син опальної Таїсії Повалій наразі шукає роботу у Валенсії. Денис Повалій з початку повномасштабного вторгнення російської армії переїхав жити в іншу країну, покинувши межі України. Тепер, як з’ясувалось, чоловік мешкає в Іспанії та намагається відшукати там корисні зв’язки та роботу за своєю професією.

Де зараз перебуває та чим займається син скандально відомої Таїсії Повалій Денис
Де зараз перебуває та чим займається син скандально відомої Таїсії Повалій Денис

З’ясувати цю інформацію вдалось, адже у сина Таїсії Повалій з’явився профіль у соціальній мережі для пошуку та встановлення ділових контактів Linkedin. У своєму акаунті Денис Повалій назвався музикантом, піснярем та вокалістом, який займається створенням та аранжуванням різних композицій. Крім того, як зазначив артист, він може займатись перекладом пісень.

У мережі стало відомо, де наразі перебуває та чим займається син Таїсії Повалій Денис
У мережі стало відомо, де наразі перебуває та чим займається син Таїсії Повалій Денис

Варто зазначити, що з початку повномасштабної війни Денис Повалій підтримав Україну, хоча раніше закликав підписників не бажати ворогам смерті. Втім, пізніше на сторінці знаменитості у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, в якому він процитував Левка Лук’яненка, зазначивши, що війна закінчиться лише у тому разі, якщо громадяни бажатимуть перемоги, а не миру.

Хай там як, але з матір’ю Денис Повалій зв’язку не підтримує. Про це він розповів після скандального концерту Таїсії Повалій у москві.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.