42-річний Потап після численних зашкварів перепросив у фанів і попрощався: “Хочу закінчити на цьому”

Останнім часом Потап не вилазить із зашкварів. Раніше його грубий гумор тішив прихильників, а нині викликає лише хвилю обурення. Тож репер вирішив попрощатися з шоубізом.

Раніше Олексій Потапенко міг чудити з будь-якого приводу, отримуючи підтримку мільйонної аудиторії шанувальників. Та все стало по-іншому. На зміну мирним безтурботним часам прийшли суворі воєнні будні.

Тепер люди по-іншому дивляться на багато речей, тож гумор на межі фолу, яким завжди славився репер, уже нікого не надихає. Навпаки лише дратує. Українці не можуть вибачити улюбленцю втечі з країни після 24 лютого 2022 року.

Потап перепросив за зашквари

Олексій не розділив з фоловерами їхню участь, а втік немов пацюк із корабля, що тоне. Згодом усіма силами намагався повернути собі втрачені позиції на сцені. Але нічого доброго з того не вийшло.

Жарти репера про заочний вступ до тероборони під час перебування в Іспанії та написаний трек про волонтерку з недвозначними натяками неабияк обурили українців, свідомість яких було кардинально змінено після масованих ракетних обстрілів українських міст та сіл.

Потап примудрився образити навіть Настю Каменських

Як би Потап не намагався захопити ТікТок аудиторію репчиками про Брітні та інших колег, із цього нічого не виходить. Українці змінилися, а Олексій залишився на своїй хвилі. Отже, чоловік записав відеозвернення, в якому перепросив усіх, кому завдав образи, й попрощався:

“Дорогі друзі, багато я наробив галасу… Хотів привернути увагу до творчості й персони, але по вашій реакції бачу, що це не на часі”.

А ще додав:

“Хочу вибачитися перед всіма, кого я образив, і закінчити на цьому”.

Слід відзначити, що Потап спромігся образити не лише всіх своїх фанів, але й дружину Настю Каменських, до якої не завітав на сольний концерт у Палаці “Україна”. Компліменти в Інстаграмі з приводу виступу ображена співачка не сприйняла.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.