Хмельничанка Леся Нікітюк зізналась, що одягається на базарі: шорти коштують 700 гривень, а колготи – 40

Відома українська ведуча Леся Нікітюк показала та розповіла, де насправді одягається. Знаменитість зізналась, що необов'язково витрачати багато грошей, аби виглядати стильно

Леся Нікітюк, відома українська блогерка й телеведуча, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість постійно ділиться зі своїми шанувальниками останніми новинами, а також показує, як минають її дні. Так, наприклад, нещодавно блогерка продемонструвала, як виглядає її стильний лук, який вона зібрала на звичайному базарі.

Нікітюк зазначила, що не вважає необхідністю витрачати величезні гроші на придбання дорогих брендів, аби виглядати стильно. Знаменитість не просто висловила свою думку на теорії, але й підкріпила її практичними фактами – Леся Нікітюк продемонструвала свій лук, який на половину складався з речей, придбаних на базарі.

Леся Нікітюк показала, як правильно одягатись на базарі, щоб виглядати стильно та красиво
Леся Нікітюк показала, як правильно одягатись на базарі, щоб виглядати стильно та красиво

На одному зі столичних базарів відома українська телеведуча придбала чорні жіночі шорти стандартного крою. Тканина, з яких був пошитий одяг, нагадує таку, з якої роблять класичні штани. Так, знаменитість доповнила образ чорною кофтиною вільного крою, а на шорти одягла ремінь, зробивши ідеальний акцент на витонченості та стриманості образу.

Знаменитість розповіла, що придбала шорти на ринку, а віддала за них усього 700 гривень. Крім того, зірка показала свій образ з ніг до голови, де можна було помітити й іншу деталь – звичайні “капронки”. Леся Нікітюк не стала приховувати, що і їх придбала на базарі, а коштували вони 40 гривень.

“А як класно прикрашає ці шорти ремінець. Це про те, що я завжди кажу: можна носити недорогі речі, головне – деталі”, – пояснила підписникам відома українська телеведуча.

Леся Нікітюк продемонструвала свій стильний образ, який зібрала на базарі
Леся Нікітюк продемонструвала свій стильний образ, який зібрала на базарі

Варто зазначити, що знаменита українська ведуча часто демонструє шанувальникам відмінне почуття стилю. Зірка знається на тому, як потрібно одягатись, аби справити враження.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.