“Кондратюк забирає”: Віталій Козловський зізнався, що навіть зараз віддає всю зарплату експродюсеру

Віталій Козловський, який з літа 2023 року боронить Україну на фронті, зізнався, що вся його військова зарплата автоматично перераховується експродюсеру Ігорю Кондратюку.

Про багаторічний конфлікт українського співака Віталія Козловського і його експродюсера Ігоря Кондратюка всім відомо. Вже більше 10 років між чоловіками тривають суди через те, що Козловський начебто не дотримався умов контракту. Як відомо, Козловський вже виплатив чималу суму експродюсеру і досі змушений виплачувати кошти Кондратюку, згідно з рішенням суду.

Віталій Козловський розсварився з московськими родичами
Віталій Козловський зізнався, що навіть зараз віддає всю зарплату експродюсеру

Наразі Віталій Козловський являється військовослужбовцем ЗСУ і отримує офіційну заробітню плату. Виявляється, всі кошти, які отримує Козловський, автоматично перераховуються його експродюсеру Кондратюку. Про це Козловський розповів у своєму Інстаграм-блозі.

Кондратюк забирає всю мою військову зарплату

, – заявив Козловський.

Далі співак пояснив суть конфлікту. Виявляється, після розірвання контракту з Кондратюком, Віталій заспівав свої пісні на концерті, які належать експродюсеру. Саме це стало причиною позову Кондратюка на Козловського. В результаті суд присудив співаку виплатити чималу суму грошей експродюсеру за порушення авторських прав.

Вже 1 мільйон гривень я сплатив. Потім полетіли нові позови. Зараз маю сплатити ще 2 мільйони.

, – розповів Козловський.

Співак зізнався, що зараз заробітня плата, яка надходить йому за військову службу, до його рук не доходить.

Сьогодні військова частина відраховує від мого грошового забезпечення (зарплати) відсоток на погашення виконавчих проваджень. І на користь Кондратюка, і на штраф в держбюджет.

, – розповів Козловський.

Чоловік розповів, що після всіх відрахувань у нього залишається близько половини зарплати та і її він не отримує, адже банк блокує кошти і вони списуються виконавчою службою.

Козловський зізнався, що будучи на службі, військові закривають багато “питань” з власної зарплатні, а він не має змоги “скидатися” з побратимами, адже його зарплатня до нього просто не доходить.

За словами Козловського, він звертався до експродюсера з проханням не стягувати зараз штраф. Та Кондратюк відповів, що військова служба не є причиною того, щоб не виплачувати йому кошти.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.