Потап розсекретив, як проводить ранки зі своєю дружиною Настею Каменських: цим потрібно займатись усім

Відомий український артист Олексій Потапенко замилував своїх шанувальників свіжою фотографією зі своєю дружиною Настею Каменських. Знаменитість показав, як вони проводять ранки разом

Потап, відомий український репер і продюсер, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Важливе місце у житті знаменитості займає його дружина Настя Каменських, тому вона часто з’являється у блозі свого обранця.

Так, наприклад, нещодавно на своїй сторінці Олексій Потапенко показав нову світлину, на якій він позує у компанії своєї дружини. Світлину зробила співачка. Зірка вирішила обрати доволі кумедний ракурс, який створив візуальний ефект, ніби вона та її чоловік насправді маленького зросту.

Потап показав, як він із Настею Каменських проводить кожен ранок на свіжій світлині
Потап показав, як він із Настею Каменських проводить кожен ранок на свіжій світлині

Як з’ясувалось з нової світлини, відоме українське подружжя полюбляє проводити свої ранки разом. Варто зазначити, що раніше Потап і Настя Каменських також натякали іншими фотографіями, що зранку часто виходять разом на прогулянку та займаються спортом на свіжому повітрі просто неба. Таким чином зіркова пара приділяє час одне одному, а також турбується про своє здоров’я.

Чутки про розлучення Потапа і Насті

Нагадаємо, що наприкінці минулого року у мережі почали ширитись чутки про те, що відомі українські артисти Олексій Потапенко та Настя Каменських збираються розлучатись. На початку 2023 року поголос досягнув свого піка, втім закохані воліли залишати публіку без коментарів. Причиною підозрювати, що у стосунках знаменитостей щось не так, став той факт, що вони буквально припинили з’являтись разом на публіці.

Взимку цьогоріч у мережі ширились чутки про те, що Настя Каменських і Потап розлучаються
Взимку цьогоріч у мережі ширились чутки про те, що Настя Каменських і Потап розлучаються

Лише влітку знаменитості врешті прокоментували чутки навколо свого шлюбу. Так, Потап і Настя Каменських запевнили шанувальників, що насправді у них все добре, а про розлучення ніхто навіть не думає. Відтоді закохані знову почали ділитись чималою кількістю світлин у компанії одне одного.

Популярне

Схожі статті

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.

Ліниве хачапурі для лінивих господинь: готую грузинську страву просто на сковорідці. Виходить на 10 з 10

Приготувати смачне та ароматне грузинське хачапурі можна вдома без зайвого клопоту. Навіть не потрібно довго возитися з тістом, адже воно готується на сковорідці.

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.