Андрій Бєдняков відчебучив таке, що перепросив у дружини: виклав світлини у всій красі ще й 8 років приписав

Подружжя гумористів – Андрій Бєдняков та Настя Коротка – не втомлюються один одного підколювати. От і з 46-річчям шоумен дружину чоловік привітав доволі нестандартно.

Всі люди намагаються показати себе на фото з якомога гарнішого боку. Але в родині Андрія Бєднякова та Насті Короткої зовсім інші порядки. Щойно в дружини трапляється день народження, чоловік береться підбирати найкумедніші світлини й виставляти їх у мережу разом із привітанням.

Найневдаліші знімки іменинниці

Отак підписники й бачать пані Настю з другим підборіддям, під час сну, з перекошеним ротом чи взагалі у спідній білизні. Саме таку Коротку ми спостерігали у день її 38-річчя. Навдивовижу підпис під постом свідчить про теплі почуття:

“Ти – через кого я тримаюсь на плаву. Іноді я йду на дно і часом я його навіть торкаюсь, але твоя рука завжди мене звідти дістає”.

Не обійшлося й без щемкої теми. Андрій виставив доволі романтичну світлину, де пара перебуває разом біля стовпчика з написом “Місце для побачень”. Андрій наголосив, що вони сфотографовані в рідному довоєнному Маріуполі. Бєдняков висловив надію, що вони з Настею ще зустрінуться біля цього стовпчика в недалекому майбутньому.

Подружжя має намір повернутися в рідний Маріуполь

У дописі чоловік іменинниці подякував за все, обійняв і поцілував “за все”. А ще перепросив. Це зрозуміло, адже він вказав, що в “46 життя тільки починається”, нагло приписавши коханій жінці 8 зайвих років. Такого дамочки зазвичай не вибачають. Комік виставив пост в очікуванні скандалу, коли дружина його прочитає. Звісно, жінки проявили солідарність з Настею, зазначивши:

“Я б за таке вбила”.

“Андрію, ви завтра напишіть щось, щоб ми знали, що ви пережили цей пост”.

Більшість підписників усе ж оцінили рівень гумористичного зашквару й побажали іменинниці та її чоловіку щастя й здоров’я.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.