Віталій Козловський підлив масла у вогонь у конфлікті з Ігорем Кондратюком: “Вибір – судитися”

Відомий український музикант розповів про раніше невідомі деталі у скандалі з Ігорем Кондратюком. Знаменитість зізнався, що намагався зарити сокиру війни

Віталій Козловський, відомий український музикант продовжив розкривати деталі скандалу з Ігорем Кондратюком, своїм колишнім продюсером. Знаменитість у новому коментарі для громадськості зізнався, що неодноразово йшов на контакт із колишнім наставником, але той відмовлявся вирішувати конфлікт мирно.

Козловський про скандал із Кондратюком

У своєму Інстаграм-блозі Віталій Козловський зазначив, що з його карти списують чималу суму щомісяця. Ба більше, заявив знаменитість, із такою ситуацією стикається чимало військовослужбовців, з якими він підтримує контакт. Зірка української естради, який нині боронить країну на фронті, зазначив, що хотів би, аби на державному рівні з’явилось вирішення подібної ситуації в умовах повномасштабної війни.

Віталій Козловський розповів про раніше невідомі деталі скандалу з Ігорем Кондратюком
Віталій Козловський розповів про раніше невідомі деталі скандалу з Ігорем Кондратюком

Артист також пригадав, що понад 10 років він намагається зв’язатись з Ігорем Кондратюком, аби вирішити конфлікт мирно та без посередників, але продюсер не йде на контакт. За словами Віталія Козловського, його колишній наставник обирає суд та стягання грошей з нього. Крім того, заявив співак, продюсер постійно намагається образити його публічно.

Врешті, знаменитий український артист висловив свої сподівання, що в Україні з’явиться відповідний закон, який обов’язковій сплаті боргів для військовослужбовців, які опинились у подібній ситуації.

Віталій Козловський розповів про свої спроби вирішити конфлікт з Ігорем Кондратюком
Віталій Козловський розповів про свої спроби вирішити конфлікт з Ігорем Кондратюком

Нагадаємо, що нова хвиля скандалу розгорілась, коли Віталій Козловський повідомив, що його колишній продюсер Ігор Кондратюк забирає його зарплату військового задля покриття боргу через розірвані контракти. Пізніше продюсер назвав свого експідопічного брехуном, закликавши розповісти правду про те, хто насправді стягує з нього кошти. За словами Кондратюка, з Козловського списує гроші виконавча комісія, а забирають не всю, а лише частину його зарплати військовослужбовця.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.