Що відомо про причину смерті Ніни Матвієнко: подруга співачки згадала про перший “дзвіночок” її хвороби

Легендарної української співачки Ніни Матвієнко не стало 8 жовтня 2023 року. Артистка пішла з життя раптово для публіки, а причину її смерті рідні Матвієнко досі не називають.

8 жовтня українців сколихнула трагічна новина про смерть легендарної співачки Ніни Матвієнко. Про це сповістила її донька Антоніна. Ця новина стала справжньою несподіванкою для публіки, адже ще декілька місяців назад прихильники бачили Ніну Митрофанівну жвавою і усміхненою.

Сім’я Матвієнко вирішили не розкривати причину смерті артистки і не дають жодних коментарів щодо цього. Та близьке оточення співачки все ж відкрили деякі факти з останніх місяців життя Ніни Митрофанівни.

Колега та товариш Ніни Матвієнко Костянтин Грубич пригадав її дитинство
Що відомо про причину смерті Ніни Матвієнко

Так, актриса і співачка Валентина Ковальська, яка дружила з Матвієнко майже 60 років, розповіла, що в останні місяці життя Ніна Митрофанівна дуже хворіла, розповідає “OBOZREVATEL” .

Валентина пригадала про “перший дзвіночок” хвороби співачки. За словами Ковальської, востанє з Матвієнко вона бачила влітку на одному з заходів, де вони разом співали. Тоді Ніна Митрофанівна була жвава, активна і не скаржилася на погане самопочуття. Та в той день їх пригощали полуницею, після чого обличчя Матвієнко сильно набрякло.

 Її лице сильно набрякло. Очевидно, погано працювала підшлункова

, — пригадала Ковальська.

Ніна Матвієнко за декілька місяців до смерті: фото Валентини Ковальської
Ніна Матвієнко за декілька місяців до смерті: фото Валентини Ковальської

Також Валентина розповіла, що останні місяці свого життя Ніна Матвієнко провела у лікарні. Співачці зробили 2 операції.

Я знала, що Ніна лежить у лікарні, але була впевнена, що її витягнуть

, – запевняє подруга Ніни Митрофанівни.

Про останні дні життя Матвієнко також розповіла співачка Оксана Муха, яка тісно спілкувалася з Ніною Митрофанівною. Так, Оксана пригадала, як Матвієнко надіслала їй своє фото. На знімку артистка була з коротко стриженим волоссям. Ніна Митрофанівна написала, що їй начебто набридло довге волосся, тому вона його відрізала, а Оксана вирішила не лізти з допитами.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.