Не минуло й 4 місяці після весілля, як Надя Дорофєєва попрощалася з Кацуріним: обійнялися й поцілувалися

Міша Кацурін перебуває у розпачі. За 4 місяці після весілля дружина Надя Дорофєєва зібрала валізи й помахала ручкою благовірному. Підписники Інстаграму ресторатора втішали бідолаху, як могли.

У червні молодятам Наді Дорофєєвій та Міші Кацуріну прогриміли весільні фанфари, а дружина вже покинула чоловіка й відбула в невідомому напрямку. Благовірний настільки розпереживався, що взявся писати допис в Інстаграм, проілюструвавши його світлиною прощання. Подібне, напевно, трапляється тільки з чоловіками артисток:

“Коли: “Цілую, я на роботу” означає: “Я поїхала в тур, побачимось через 2 місяці”.

Звісно, Міші доведеться сумувати наодинці, допоки Надя співатиме й танцюватиме досхочу. Але він сам обрав для себе таку долю. Підписники намагалися заспокоїти Кацуріна:

“Ну, буває… Ото таке воно сімейне життя зі співачкою”.

Дехто вирішив ще більше роз’ятрити душу, нагадавши про попередника Дантеса:

“Володя це пережив”.

Та більшість просто назвала пару, що цілується на прощання, “милою”, “класною”, “гарною”.

Міша Кацурін з першою дружиною Женею

Напевно, в попередніх шлюбах у 34-річного чоловіка все було трішки інакше. Він займався власними ресторанами, а дружини сиділи вдома й слухняно чекали на годувальника.

Міша Кацурін з другою дружиною Дашею

Першою дружиною Міші стала 16-річна Євгенія Панова. Вони побралися 2013 року. Після знайомства з Дашею Кацурін розлучився та зіграв друге весілля. У цьому шлюбі народилося двоє дітлахів.

Міша Кацурін з третьою дружиною Надею

Та й це кохання тривало недовго, й ресторатор закохався втретє. Надя Дорофєєва сидіти вдома й гриміти каструлями не погодилася. Зірка продовжила активний спосіб життя, не відмовляючись від концертів та турів. От тепер і має чоловік головний біль та тривалу розлуку з милою.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.