Мітка Ані Лорак: чому екс-чоловік поп-діви Мурат не може знайти половинку і вкотре розлучається

Життям відомих людей широкий загал не втомлюється цікавитись. Особливо, коли публічні люди самі залюбки привертають до себе увагу й хіба що не кожного дня інформують про свої справи.

Завдяки шлюбу з екс-чоловіком відомої зрадниці Ані Лорак турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу візажистка Лілія стала доволі популярною в країні. Люди почали цікавитися нею після їхнього гучного весілля, яке пара зіграла 4 місяці тому у Конча-Заспі. Вона чи не щодня викладала  світлини, з яких можна було дізнатися про їхнє з Муратом спільне життя. Та останнім часом Лілія на фото позує на самоті, а днями й зовсім ошелешила прихильників тим, що видалила зі своєї сторінки в інстаграмі спільні фото з чоловіком, навіть весільні. Ще більше схвилював користувачів той факт, що жінка прибрала інформацію зі свого профілю про те, що вона є дружиною Налчаджиоглу та ще й відписалась від нього у фотоблозі. Невже після гучного весілля та щасливого медового місяця, про який так багато розповідала наречена, після 3 років стосунків, які передували цьому весіллю, пара розпалась?

“Милі посваряться — ще краще помиряться”

Звісно, так це чи ні, покаже час. Але всі, хто слідкує за життям Мурата після того, як він пішов від Лорак, почали загадуватися над питанням: що трапилось та чому Мурат знову покинув дружину.

Коли стався розрив з Ані після десяти років одруження, багато хто звинувачував Мурата у зраді, тому що жовта преса публікувала його фото в обіймах іншої жінки. Що ж не так цього разу, яка чорна кішка пробігла між ними?

Відомо, що зараз бізнесмен перебуває у Туреччині, а 27 річна дружина з якихось причин не бажає мати з ним нічого спільного.

Невгамовні усезнавці — інтернет-користувачі проаналізували й сторінку в інстаграмі Мурата та з’ясували, що, на відміну від дружини, він не відписався від неї й все ще в особистому профілі фігурує чоловіком Лілії, та не прибрав всі спільні фото з нею.

Що ж, залишається тільки почекати та сподіватися на краще.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.