53-річна кокетка: Ольга Сумська влаштувала спокусливу фотосесію в шовковій нічній сорочці

Українська Роксолана Ольга Сумська не перестає дивувати своїх шанувальників молодістю і неповторною красою. Актриса на особистому прикладі доводить, що навіть в 53 можна бути бажаною і спокусливою.

53-річна актриса Ольга Сумська кілька тижнів тому вдруге стала бабусею. Старша дочка артистки Антоніна Паперна народила другу дитину — сина.

Але такий статус не змушує Сумську надягати хустку або змінювати свій стиль української Роксолани. Навпаки, жінка доводить мільйонам телеглядачок, що старіти можна красиво і одночасно природно.

Ольга жодного разу не була запідозрена в захопленні пластичною хірургією або косметологічними процедурами, такими як збільшення губ.

Сумська не соромиться влаштовувати сміливі фотосесії і дивувати своєю відвертість шанувальників. У своєму особистому блозі в Instagram вона поділилася новими знімками, на яких позує, лежачи на ліжку, в рожевій шовковій комбінації і короткому халатику в тон.

Ольга Сумская
Ольга Сумська

Зі своїми підписниками актриса поділилася, що дуже любить домашні комплекти з шовку, що вона і демонструє на знімках. Крім того, Сумська зізналася, що в реальності ж частіше ходить по дому в спортивних костюмах, тому що, коли ти стоїш біля плити, тобі не до гламуру. Проте час від часу душа просить чогось романтичного.

Фанати знаменитості ледь знайшли слова, щоб описати свої емоції від побаченого. “Оля, ви шикарна в будь-якому образі”, “яка ви красива жінка”, “красуня”, “яка ви класна”.

Ольга Сумская
Ольга Сумська

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.