Елітний будинок, таємні шлюби та прийомний син: що приховувала Руслана Писанка за життя

Відома українська акторка Руслана Писанка за життя не була надто відвертою зі своїми прихильниками. Які таємниці приховувала артистка – далі у матеріалі.

Руслана Писанка була улюбленицею українців. Талановита, харизматична, вродлива – саме такою запам’ятали артистку її прихильники. В липні 2022 року Руслана Писанка несподівано пішла з життя. Акторка до останнього приховувала те, що бореться з важкою онкологічною хворобою. Про діагноз Писанки розповів її чоловік Ігор Ісаков лише після її смерті.

Що ще приховувала Руслана Писанка від своїх шанувальників?

Руслана Писанка приховувала своє особисте життя від публіки до того моменту, коли офіційно вийшла заміж. Першим і єдиним офіційним чоловіком актори був бізнесмен Ігор Ісаков. Писанка вийшла за нього заміж, коли їй було вже за 40.

Вдівець Писанки Ісаков показав будинок, в якому жив з артисткою
Як виглядає чоловік Руслани Писанки

Очевидно, що і до Ісакова жінка мала якісь стосунки та про них Руся завжди мовчала. Та деяка інформація все ж спливла у Мережі. Так, відомо, що Писанка протягом 5 років жила у цивільному шлюбі з телеоператором на ім’я Іван. Та цей чоловік не повів Руслану під вінець. Також у цих стосунках не було у пари дітей.

Коли Писанка вийшла заміж за Ісакова, дітей вона вже не могла мати через немолодий вік. Тоді акторка в інтерв’ю зізнавалася, що хотіла б стати матір’ю та доля не дала їй дітей. За словами акторки, коли вона була молода, поряд не було того самого чоловіка, з яким можна було планувати дітей. А коли акторка знайшла своє кохання, вона вже не могла народити через власний вік.

Вдівець Писанки пригадав весілля з акторкою і показав сукню нареченої, яку досі зберігає
Весілля Руслани Писанки та Ігоря Ісакова

Та в житті Писанки все ж була людина, яку вона вважала сином. Це син її чоловіка Ігоря від першого шлюбу. Руслана швидко знайшла спільну мову з пасинком і підтримувала з ним близькі стосунки.

Руслана Писанка була із тих артистів, які ніколи не хизувалися своїми заробітками. Акторка не носила брендове вбрання і “не світила” діамантами. Та про статки все ж дещо відомо. Акторка мала розкішний маєток на Київщині, який побудувала зі своїм чоловіком. На жаль, прожила вона там всього декілька років.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.