Віталій Козловський запропонував Кондратюку “мирову угоду”: чи планує артист віддавати борги продюсеру?

Віталій Козловський після 10 років скандалу зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком запропонував йому мир. У чому полягає "мирова угода" артиста?

Відомий український співак Віталій Козловський не так давно сколихнув мережу зізнанням, що його колишній продюсер Ігор Кондратюк забирає у нього зарплату військового для погашення боргу за порушення авторських прав. Так, пізніше з’ясувалось, що гроші продовжує стягувати виконавча комісія за висновком суду. Хай там як, але тепер Віталій Козловський пропонує продюсеру мир.

Козловський запропонував Кондратюку мир

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відомий український артист опублікував відео, в якому закликав свого колишнього наставника погодитись на діалог без посередників. Знаменитість пояснив, що всі 10 років, які триває конфлікт між ними, він хотів зустрітись із Кондратюком наживо та обговорити все без їхніх представників. Втім, продюсер, за словами артиста, на таку пропозицію відповідав відмовою.

Віталій Козловський записав відео, в якому запропонував Ігорю Кондратюку мир
Віталій Козловський записав відео, в якому запропонував Ігорю Кондратюку мир

Тепер, впевнений Віталій Козловський, їм вдасться вирішити ситуацію та назавжди забути про те, що було у минулому. Артист запевнив свого колишнього продюсера – якщо він хоче досягти справедливості у правовому полі, співак готовий іти йому назустріч. Так, пропозиція артиста полягає у тому, аби домовитись про відтермінування виплати боргу на два роки.

За цей час Віталій Козловський хоче виплатити всю суму, яку винен Ігорю Кондратюку, у декілька платежів. Крім того, зазначив артист, він хоче викупити права на деякі з пісень зі старого репертуару. Врешті, запевняє знаменитість, потрібно потиснути одне одному руки та залишити всі старі образи та непорозуміння у минулому.

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк перебувають у сварці вже понад 10 років
Віталій Козловський та Ігор Кондратюк перебувають у сварці вже понад 10 років

Віталій Козловський закликав свого екснаставника стати прикладом для українців. Замість сварок та публічних образ знаменитість пропонує доросле вирішення проблеми. Ігор Кондратюк звернення свого колишнього підопічного не коментував.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.