Ігор Кондратюк розніс мирову угоду Віталія Козловського та різко йому відповів: “Не вводь людей в оману”

У мережі продовжує розгорятись скандал відомого українського артиста Віталія Козловського та його колишнього продюсера Ігоря Кондратюка. Останні деталі конфлікту

Відомий український музикант Віталій Козловський багато років поспіль співпрацював з продюсером Ігорем Кондратюком. Після розірвання договору про співпрацю знаменитості сильно посварились, а справа навіть дійшла до суду. Декілька років тому артист зізнався, що винен своєму експродюсеру близько 300 тисяч доларів.

Скандал Козловського і Кондратюка

Нещодавно скандал знову почали активно обговорювати користувачі мережі. Річ у тому, що Віталій Козловський заявив, що у часи повномасштабної у нього і досі списують гроші для погашення його боргу. Знаменитість повідомив, що майже вся його зарплата військового йде на те, щоб віддати кошти Ігорю Кондратюку. У відповідь на заяву продюсер зазначив, що кошти з рахунку артиста списує не він, а виконавча комісія за фактом рішення суду.

Віталій Козловський запропонував своєму колишньому продюсеру піти на мирову
Віталій Козловський запропонував своєму колишньому продюсеру піти на мирову

Пізніше відомий український музикант запропонував своєму колишньому наставнику вирішити ситуацію мирним шляхом. Артист зазначив, що прагне особистого діалогу з Кондратюком без посередників. У зверненні до шоумена співак заявив, що готовий виплатити борг за два роки у декілька платежів. Крім того, Козловський зазначив, що бажає викупити права на пісні зі старого репертуару.

Віталій Козловський закликав свого колишнього продюсера стати прикладом взаєморозуміння та мудрого врегулювання конфліктів для всіх українців у часи повномасштабного вторгнення. Ігор Кондратюк, своєю чергою, відповів на пропозицію експідопічного доволі різко. Продюсер порадив Козловському не вводити людей в оману та зазначив, що конфлікт вже давно врегульовано відповідними судовими органами.

Ігор Кондратюк відкинув пропозицію свого колишнього підопічного укласти мирову угоду
Ігор Кондратюк відкинув пропозицію свого колишнього підопічного укласти мирову угоду

Шоумен зазначив, що наразі артистові залишається лише віддати йому борг, адже всі інші аспекти були врегульовані згідно з законами. Крім того, Ігор Кондратюк зазначив, що до того, як подати позов до суду, він намагався врегулювати конфлікт зі співаком напряму. Втім, Віталій Козловський, за словами продюсера, не виходив із ним на контакт.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.