“Маленькі дітки – маленькі бідки”: зіркові матусі Катя Осадча і Саша Шульгіна показали, що роблять зрання

Телеведуча Катя Осадча та переможниця шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна чудово обізнані з материнськими обов'язками. Знаменитості вирішили продемонструвати, як зазвичай проходять їхні ранки.

Катя Осадча

Щодня дружині Юрія Горбунова доводиться підводитися дуже рано. Найперше слід зібрати 6-річного Іванка до школи й провести, а потім можна ще хоч трішечки поніжитися в ліжку поряд із благовірним. Але недовго, бо чекає робота.

Катя Осадча показала свій ранок

І ось уже ми бачимо Катю при повному параді в строгій синій сорочці й з волоссям, затягнутим ззаду в гульку. Це вона приготувалася до живої трансляції в “Єдиних новинах”.

Катя Осадча показала свій ранок

Питань у телеведучих чимало, і всі вони стосуються фіналу шоу “Голос країни”, який має відбутися цими вихідними. Осадча дає вичерпні відповіді, розповідаючи, як команді працюється пліч-о-пліч з польськими колегами, куди йдуть зібрані під час шоу благодійні кошти, кого глядачі побачать у фіналі тощо.

Олександра Шульгіна

Колишня холостячка вийшла заміж настільки вдало, що їй не треба думати про роботу. Молодичка може віддатися материнству на повну котушку, що вона й робить залюбки. Саша показала в деталях свій ранок.

Олександра Шульгіна показала свій ранок

Допоки народжена 7 жовтня Аспен ніжиться в ліжку, турботлива матуся вже розклала перед дівчинкою чорно-білі малюнки, що мають розвивати дитину з пелюшок. Старшенька Анджеліна грає поряд на килимку. В розпорядженні дівчинки чимало іграшок, тож сама обирає собі щось до вподоби.

Олександра Шульгіна показала свій ранок

Мама за цей час встигає нашвидкуруч випити кави й приступає до годування немовлятка, якому немає ще й місяця. Після цього обіцяє підписницям зробити прямий ефір, для якого вже й тему відповідну підібрала.

Олександра Шульгіна показала свій ранок

Натомість перемикається на Анджеліну, якій минув рік і 4 місяці. У переддень Гелловіну 35-річна Олександра вирішила приміряти костюмчик для свята. Оскільки донечка обожнює собачок, то і лук їй підібрали відповідний.

Популярне

Схожі статті

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.

Руслана показала свій розкішний екобудинок, в якому є все: сад, город, басейн, студія, сонячні батареї

50-річна Руслана Лижичко уже 29 років живе у парі з Олександром Ксенофонтовим. Разом займаються музикою та започатковують інші проєкти. Одним із них стало зведення екобудинку.

Пиріжки як пух на особливому інгредієнті: для мене це найсмачніша начинка. Всі хто куштують щоразу в захваті

Найсмачніші смажені пиріжки виходять не на молоці, не на кефірі, а на картопляному відварі. Спробуйте приготувати і ви будете в захваті від результату.