Олена Мозгова показала Козловському і Кондратюку, як треба вирішувати проблеми: “Гідна дочка свого батька”

Олена Мозгова подала чудовий приклад, як розв'язувати питання порушення авторських прав. За кілька днів проблему було вирішено, а конфлікт залагоджено. Кондратюку з Козловським треба повчитися.

Олену Мозгову надзвичайно обурило виконання пісні її батька Миколи Мозгового без дозволу на концерті. Згодом винуватець Shumei визнав свою помилку й виплатив компенсацію. Продюсерка виставила на своїй сторінці у Фейсбуці відео виконання пісні “Минає день” молодим виконавцем.

Олена сповістила, що дозволу на подібний переспів не давала й вважає це грубим порушенням авторських прав. До того ж натякнула, що виконавець не зовсім дотягує до рівня татового твору.

Олена Мозгова розв’язала проблему з авторськими правами

За кілька днів Олена повідомила в мережі, що конфлікт вичерпано. Порушник сплатив 50 тис. грн, перепросив і пообіцяв надалі уважніше ставитися до питання авторських прав.

Олега Шумея захейтили в мережі за негідне виконання подібного шедевру. Показали відео, як виконував пісню на слова Юрію Рибчинського композитор Микола Мозговий за життя й зазначили, що слід не кричати, а співати душею.

Пісню минає день написав Микола Мозговий

Співак втямив, що краще загасити конфлікт на першій стадії, а не давати йому розгорітися до справжнього полум’я на кшталт скандалу між Ігорем Кондратюком та Віталієм Козловським. Тому сам зателефонував доньці автора й зголосився сплатити 50 тисяч, оскільки й справді порушив авторські права.

Серце Мозгової розчулилося, і вона вирішила надати артисту право на виконання пісні батька за символічні 100 гривень. Щоправда, попередила, що для його голосових даних ця пісня заскладна.

Олег Шумей перепросив за виконання пісні Мозгового

У відповідь Олег зголосився зробити донат на рахунок благодійного фонду Мозгової “Дякую”. До речі, ті гроші, які Шумей сплатив за пісню батька, Мозгова вирішила витратити на придбання приладу нічого бачення для бійців, що воюють під Бахмутом.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.