Кацурін розбудив у Дорофєєвій материнський інстинкт і показав її зі своїм сином: “Легка домашня очманілість”

Відомий український ресторатор Михайло Кацурін показав, наскільки добрими є взаємини його новоспеченої дружини Наді Дорофєєвої та дітей від колишньої дружини

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, у червні цьогоріч стала не просто дружиною ресторатора Михайла Кацуріна. Зірка стала ще й мачухою двох його дітей від попереднього шлюбу. Нині знаменитість продовжує займатись своєю кар’єрою, а також знаходить час для того, аби відпочити зі своєю родиною.

Дорофєєва з сином Кацуріна

Іноді Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін поєднують кар’єру та відпочинок із родиною. Так, наприклад, стало і цього разу. Зіркове подружжя вирішило поекспериментувати та створити нову мелодію для своєї майбутньої пісні. У той вечір із ними був син Кацуріна від попереднього шлюбу Іван. Хлопчик активно пританцьовував і навіть намагався допомогти батькові покращити мотив – натискав кнопки на синтезаторі.

Михайло Кацурін на своїй Інстаграм-сторінці вирішив показати Дорофєєву з сином
Михайло Кацурін на своїй Інстаграм-сторінці вирішив показати Дорофєєву з сином

На відео, яке відомий ресторатор і музикант опублікував на своїй Інстаграм-сторінці, можна було побачити, як його новоспечена дружина Надя Дорофєєва бавиться з Іваном. Так, співачка танцювала, взявши свого пасинка за руки, а також ніжно та з теплом страхувала його, поки малюк вивчав усе, що знаходиться навколо нього.

До слова, наприкінці відео, яке Михайло Кацурін опублікував у своєму блозі, можна побачити, як маленький Іван тягнеться до Наді Дорофєєвої, аби обійняти її.

Михайло Кацурін продемонстрував, як його новоспечена дружина бавиться з сином
Михайло Кацурін продемонстрував, як його новоспечена дружина бавиться з сином
Кацурін показав підписникам, як його новоспечена дружина бавиться з сином
Кацурін показав підписникам, як його новоспечена дружина бавиться з сином

Нагадаємо, що зіркова пара почала зустрічатись навесні минулого року. Тоді Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін порвали з колишніми чоловіком і дружиною та почали крутити таємний роман. Врешті, все стало відомо – знаменитості оголосили, що перебувають у стосунках. У червні цього року зіркова пара відгуляла весілля. Тепер вони офіційно чоловік і дружина.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.