Влад Яма після переїзду до США показав, який зараз вигляд має він і його дружина: “українськості” не видно

Влад Яма, що виїхав разом із родиною та собакою до США, схоже, не збирається повертатися, але час від часу нагадує про себе в Інстаграмі. Ось і цього разу виклав спільну з дружиною світлину.

Хореограф Влад Яма може собі дозволити нічого не боятися, адже нині перебуває з дружиною та сином на теренах США. До повітряних тривог й блекаутів їм байдуже. У них нині зовсім інші уподобання.

Як виглядають Влад Яма та дружина Ліліана

Вбравшись по-спортивному, зіркове подружжя вийшло на променад. Пройшлися повз будинок з вивіскою, що перекладається на українську як “Простір кохання та краси”. Та цю будівлю Влад із Ліліаною обминули, сповістивши підписникам:

“Йдемо на дуже цікаву подію”.

З’ясувалося, що пара завітала на семінар, присвячений розвитку блогерства. Напевно, обидва Ями мають намір більше заробляти на власних Інстаграм-акаунтах. Схоже, дійство, що велося російською мовою, їм припало до душі, оскільки за 2 години Влад й собі перейшов на мову держави-агресора й поділився враженнями:

“Вообще без вариантов. Ну, а это вообще разрыв”.

А ще за годину Влад та Ліліана надибали ще й Анатолія Анатоліча, весело поспілкувавшись та зробивши селфі на згадку про зустріч.

Чим займаються в Америці Влад Яма та дружина Ліліана

Влад Яма не зізнається підписникам, коли саме виїхав з України. Судячи зі світлин, які він викладав у мережі, Новий, 2022 рік, родина зустріла в Мексиці. Наприкінці січня вони відвідали з екскурсією космічну базу НАСА. А потім начебто встигли повернутися в Україну.

Та щойно перші ракети полетіли на Київ з боку росії та білорусі, Ями хутенько зібралися й подалися за кордон. Своїх батьків із Запоріжжя Влад до батечка вмовляв виїхати. Врешті ті згодилися сісти в машину до друзів сина й поїхати на Закарпаття. Натомість за 2 місяці повернулися до рідного міста.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.