Де живе і як виглядає будинок Софії Ротару у Києві: шикарні апартаменти, але до замка Пугачової далеко

Від початку трагічних подій в Україні про Софію Ротару майже нічого не було чутно. Багатьох цікавило, де вона зараз знаходиться, що з нею, як та з ким проживає, хто нею опікується.

Коли Софія Михайлівна проживала у Криму, то про її віллу писали багато, а от про будинок під Києвом згадували не часто. І хоча у співачки це не єдина нерухомість, сестра української поп-діви Ауріка стверджує, що саме у цьому будинку проживає зараз Софія.

Завжди залишалась вдома

Відтоді, як почалося російське повномасштабне вторгнення на підставі даних з інстаграму Ротару, гадали, що співачка знаходиться в Італії. Не відомо, куди саме направлялися її син та онук в обхід закону про заборону виїзду українських чоловіків, коли намагалися перетнути кордон, на якому їх затримали та повернули. Але дехто припускав, що їхали вони до неї.

Проте, Лайма Вайкуле завжди стверджувала, що Ротару ніколи з України не виїжджала.

Нещодавно Софію Михайлівну бачили на кладовищі, коли вона відвідувала свого похованого чоловіка Анатолія Євдокименко. Тож, зараз кумир та легенда української естради дійсно знаходиться в Києві. Відомо, що онук все ж таки зумів покинути країну, а син нібито проживає з матір’ю як раз у тому будинку під Києвом, розташованому у селі П’ятихатки на території, яку пильно охороняють і нікого стороннього не пропускають.

С
Як виглядає будинок Софії Ротару під Києвом

Триповерховий будинок з величезною терасою оточено мальовничою квітковою ділянкою, якою опікується сама співачка. Кажуть, що Ротару прихильниця органічних харчових продуктів, тому багато чого вирощується на її присадибній ділянці, а виїжджає пані Софія з дому тільки на рибну ловлю. Весь час вона проводить з сином Русланом Євдокименко, який, як і раніше, проживає зараз з матір’ю.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.