ТОП-5 українських зірок, які засиділися у дівках: Алла Мазур, Тіна Кароль та інші самотні красуні

Вони яскраві, харизматичні, красиві, успішні та відомі, але досі самотні. Чому Тіна Кароль, Алла Мазур, Наталія Могилевська та інші зіркові красуні досі без пари – далі у матеріалі.

Деякі жінки ставлять заміжжя, як ціль номер один у житті. Та інша частина жінок має інші думки щодо цього. Для когось власна реалізація набагато важливіша, ніж штамп у паспорті.

Тіна Кароль

Тіна Кароль випустила нову пісню, в якій заспівала про силу кохання та романтичні почуття
ТОП-5 українських зірок, яких ніхто не бере заміж: Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль вже понад 10 років самотня. Після смерті її чоловіка у 2013 році Тіна довгий час не могла оговтатися від втрати і навіть подумати про інші стосунки. Артистка всю себе присвятила творчості і кар’єрі. Лише нещодавно в інтерв’ю зірка вперше зізналася, що готова впустити у своє серце чоловіка. Та наразі Кароль продовжує бути самотньою.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська розповіла правду про хворобу, яка забрала життя Ніни Матвієнко
ТОП-5 українських зірок, яких ніхто не бере заміж: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська мала безліч романів та одруженою вона була лише раз. Це було майже 20 років тому, а шлюб не протримався навіть до першої річниці. Зараз співачка зізнається, що вона закохана. Могилевська понад рік живе з таємничим чоловіком на ім’я Валентин. Та поки що чоловік не спішить вести під вінець співачку.

Лідія Таран

Лідія Таран показала свою маму, яка приїхала до неї у гості
ТОП-5 українських зірок, яких ніхто не бере заміж: Лідія Таран

46-річна ведуча новин Лідія Таран ніколи не була офіційно заміжньою. При цьому жінка мала у своєму житті серйозні стосунки, від яких у неї є дитина. Так, протягом 5 роки Таран жила з шоуменом Андрієм Доманський. Та чоловік покинув ведучу, коли їхній спільній дочці було всього 2 роки. Після Доманського Таран так і не наважилася впустити у своє серце іншого чоловіка.

Алла Мазур

Як виглядає сім'я Алли Мазур
ТОП-5 українських зірок, яких ніхто не бере заміж: Алла Мазур

Ще одна ведуча новин Алла Мазур ніколи не була заміжньою. У 42 роки жінка несподівано для публіки стала мамою, народивши хлопчика Артема. Хто являється батьком сина Мазур, досі не відомо. В Мережі подейкують, що чоловік має іншу сім’ю. Та сама Алла Мазур ніяк не коментує ці чутки і зовсім нічого не говорить про власне особите життя.

Ірина Білик

Ірина Білик показалася без мейкапу
ТОП-5 українських зірок, яких ніхто не бере заміж: Ірина Білик

Ірина Білик – рекордсменка по кількості шлюбів серед зірок українського шоу-бізнесу. Та незважаючи на те, що співачка міняє чоловіків, як рукавички, наразі вона знову самотня. Білик розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим у 2021 році. Наразі співачка носить гордий статус холостячки.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.