Що відомо про першу дружину Вадима Буряковського, яку він покинув заради Полякової: була коханкою

Оля Полякова ніколи не приховувала, що в свій час носила статус коханки. Її чоловік Вадим Буряковський колись покинув свою сім'ю заради молодої співачки.

Оля Полякова та Вадим Буряковський – дуже колоритна пара, яка, на перший погляд, не має нічого спільного. Вадим, на відміну від свої зіркової дружини, веде закритий спосіб життя, не ходить на світські заходи, не веде соціальних мереж і не дає інтерв’ю. Незважаючи на різницю у віці в 15 років і на різний темперамент, Полякова і Буряковський в шлюбі вже майже 20 років.

Маша Єфросиніна розповіла про ставлення до чоловіка своєї подруги Олі Полякової
Як виглядають чоловік та діти Олі Полякової

Їхню історію кохання важко назвати зразковою. Вперше Буряковський побачив молоду співачку на закритому святі, де Оля співала. Вадим на той момент був дуже багатим і впливовим чоловіком. Та мав він не лише гроші, а й дружину. Та це не завадило 25-річній Поляковій закрутити роман з 40-річним Буряковським. Співачка деякий час носила статус коханки та добилася свого: Буряковський покинув свою першу дружину.

Сама Полякова у Ютуб-шоу “Дорослі дівчата” одного разу згадала про колишню свого чоловіка. Співачка запевняє, що Вадима нічого не тримало у тому шлюбі. Перша дружина Буряковського не змогла подарувати йому дітей. А от сама Полякова завагітніла буквально відразу, як Вадим почав з нею жити. Полякова зізнається, що дізнавшись про вагітність, Буряковський був на 7 небі від щастя. Чоловік мріяв про дітей, адже в 40 років ще не мав спадкоємців. Вагітність Полякової підштовхнула бізнесмена зробити їй пропозицію руки і серця. Закохані одружилися, коли Оля була на 4-му місяці вагітності.

Полякова натякнула на зради у шлюбі зі своїм чоловіком, поки вони живуть окремо
Як виглядає чоловік Олі Полякової

Варто відзначити, що саме Вадим Буряковський допоміг Поляковій потрапити на велику сцену, а саме його кошти. Співачка не приховує, вона протягом 5 років витрачала шалені гроші свого чоловіка на записи нових пісень, зйомки кліпів та вони не робили її популярною. Лише через 5 років Полякова увірвалася в український шоу-бізнес з піснею “Шльопки”. Зараз фінансова ситуація у зірковій парі змінилася. Полякова зізнається, що наразі саме вона найбільше наповнює сімейний бюджет, а бізнес її чоловіка вже не такий прибутковий.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.