Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу і показала причину: рубці на обличчі

18-річна донька Олі Полякової Маша зізналася, що багато років лікує шкіру свого обличчя. Лише зараз, вперше за останні 5 років, дівчина почала виходити на вулицю без макіяжу.

Маша Полякова – старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчина ще з дитинства прагне популярності і медійності і хоче бути відомою не менше за свою зіркову маму.

Так, Маша ще з 14 років активно веде свій блог в Інстаграмі, де часто вражає публіку провокаційною поведінкою і дуже не дитячими знімками. Саме через це дівчина “заробила” собі не дуже гарну репутацію і часто зустрічається з хейтом у Мережі.

18-річна Маша Полякова кардинально змінила колір волосся і вразила яскравим відтінком
Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу

Незважаючи на те, що фоловери регулярно пишуть Маші негативні коментарі під її дописами, дівчина продовжує активно вести свій блог. Нещодавно донька Полякової поділилися дуже особистими знімками зі своїми підписниками і зізналася, що протягом 5 років боролася з акне. Дівчина показала, як вона зараз виглядає без косметики і зізналася, що не виходила на вулицю без мейкапу з 13 років, адже соромилася свого вигляду.

Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу
Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу

Трішки вам інсайту, ось так я виглядаю без мейкапу. Я вилікувала акне і тепер я ходжу на вулиці без мейку, а це я не робила з 13 років.

, – зізналася Маша Полякова.

Також дівчина показала, як виглядала її шкіра раніше, яку вона ретельно замальовувала тональними засобами.

Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу
Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу

Маша підкреслила, що зараз на її обличчі залишилися лише рубці від акне.

Нагадаємо, в минулому році Маша Полякова закінчила школу і вступила у Лондонський ВНЗ, де вивчала музику. Та у Великій Британії дівчина відучилася лише рік і забрала свої документи. У вересні цього року Маша стала студенткою Київської музичної консерваторії. Дівчина так і не пояснила своїм прихильникам, чому вирішила покинути навчання у Лондоні. А ось Оля Полякова в інтерв’ю Дмитру Гордону заявила, що на консерваторії Маша зупинятися не буде і в майбутньому буде вступати у найпрестижніший ВНЗ США – музичний коледж Берклі.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?