Скільки грошей зібрав гурт “Антитіла” в Америці: Тарас Тополя сповістив куди витратять рекордну суму

Щойно Олена Тополя провела чоловіка Тараса в тур за океан, як він уже й відрапортував: на концертах "Антитіла" зібрали шалену купу грошей, які планують витратити на аптечки для захисників.

Кінець жовтня та початок листопада гурт “Антитіла” проводить у Європі. Скільки грошей зберуть музиканти в європейському турі, поки невідомо, а от підсумки виступів у США та Канаді вже підбито.

Тарас Тополя оголосив про намір зібрати пів мільйона доларів і відрапортував: в Америці вдалося опанувати $300 тисяч. Нескладна арифметика: якщо перевести в гривні, виходить більш як 11 мільйонів. А це, своєю чергою, 6 тис. якісних аптечок, що врятують життя багатьом нашим захисникам.

До цього жодному українському артисту не вдавалося зібрати такої великої суми під час туру. Це абсолютний рекорд. Пісня “Фортеця Бахмут” й особиста історія музикантів, які знають про війну не з чуток, зробили свою добру справу.

Зібрати таку кругленьку суму вдалося не лише продажем квитків, але й шляхом проведення аукціонів під час концертів. Пів року пішло на те, щоб доставити до місця унікальні лоти. З використаних тубусів й контейнерів від зброї можна було складати цілі колекції.

Тарас Тополя сповістив про рекордну суму зібрану в американо-канадському турі

На коробах для перевезення САУ та інших предметах українські військові залишили свої автографи. Декому особливо пощастило придбати прапор із підписом головного військового командувача Залужного.

Особливо великим попитом під час проведення аукціонів користувалися вишиванки з особистої колекції фронтмена гурту, а також мінібари, зроблені з використаних 105-міліметрових артилерійських гільз. Справжнісінький тобі хенд-мейд.

Тарас Тополя сповістив про рекордну суму зібрану в американо-канадському турі

Найбільше грошей зібрали у Чикаго – майже 50 тисяч доларів. Саме тут під час концерту продали за $20 тисяч берет десантника, який тут же повернули бійцю.

Та все ж кінцевої мети – 10 тисяч аптечок – поки що не досягнуто. Будемо сподіватися, що європейський тур допоможе закрити прогалину, і “Антитіла” зітхнуть з полегшенням – справу зроблено.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.