Вже не “Холостяк” Макс Михайлюк збирається стати татом удруге: на кого очікують із Дашею Хлистун

"Холостяк" Макс Михайлюк, що брав участь у 10 сезоні шоу, збирається стати батьком удруге. Вже маючи донечку, на кого чекають із дружиною Дашею Хлистун тепер?

Три тижні тому щасливе подружжя Макса Михайлюка та Даші Хлистун сповістило новину про майбутнє поповнення в родині. Тепер нагадали про себе вдруге, виклавши в Інстаграмі відео гендерного паті.

Макс Михайлюк та Даша Хлистун розсекретили стать дитини

Модель нині перебуває на 5-му місці вагітності, тож нащадок з’явиться на світ уже в наступному році. А, можливо, попроситься на світ й раніше – наприкінці грудня. Не виключено, що Новий рік родина зустрічатиме вже в новому складі.

Макс та Даша сповістили, що у 3-річної Аріани незабаром буде братик. Зробили це під час гендер-паті. Спочатку розрізали торт, прикрашений рожево-блакитним кремом. Виклали шматочки випічки на такі ж двоколірні тарілочки.

Макс Михайлюк та Даша Хлистун розсекретили стать дитини

І лише потім настала черга розкрити інтригу. Хлистун проткнула чорну кульку з написом англійською – дівчинка чи хлопчик, з якої посипалося блакитне конфетті. З майбутнім сином щасливу пару привітали друзі, присутні на святі. Викладаючи відео з вечірки у своєму Інстаграм-акаунті, Даша зробила підпис:

“Ми тебе дуже сильно чекаємо”.

Щасливий Макс, тримаючи на руках старшу донечку, ніжно обійняв і розцілував дружину. Отже, невдовзі родина поповниться синочком. Поки що у зовнішності Даші не видно жодних ознак вагітності – молодичка не набрала зайву вагу і в неї не випинає з-під одягу животик. Та дуже скоро все кардинально зміниться.

Зіркове подружжя нині мешкає в Канаді. Там же Хлистун планує народжувати другу дитину. Ця вагітність виявилася для пілота та його дружини незапланованою. Але якщо вже так сталося, то обоє – і мама, і тато – радіють, що невдовзі отримають маленьку крихітку.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.