Перетворюється на Білик: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала себе після трьох пластичних операцій

Відома українська блогерка Катерина Репяхова повідомила про зміни у своїй зовнішності. Виявляється, знаменитість вирішила зробити так званий укол краси

Катерина Репяхова давно завоювала популярність не лише у статусі дружини Віктора Павліка, але і як успішна блогерка, за сторінкою якої цікаво стежити тисячам шанувальників. Нещодавно у своєму особистому блозі знаменитість розповіла про нещодавно зміни у зовнішності. Зірка повідомила, що зробила укол ботоксу.

Репяхова вколола ботокс

На своїй Інстаграм-сторінці дружина Віктора Павліка повідомила, що у кабінеті косметолога зробила укол краси у чоло, зону міжвійки. Крім того, додала знаменитість, за допомогою ботоксу вона також вирішила позбутись від так званих гусячих лапок – зморшок у зовнішніх кутках очей. Катерина Репяхова поділилась, що за відчуттями процедура була не з найприємніших, але терпіти було легко.

Катерина Репяхова повідомила, що зробила укол ботоксу та змінила зовнішність
Катерина Репяхова повідомила, що зробила укол ботоксу та змінила зовнішність

Зірка також розповіла, що наразі результату косметологічної процедури не видно. Побачити зміни у зовнішності блогерки буде можливо лише через два тижні. А ось одразу після уколів на обличчі можна було помітити лише набряклість.

Варто зазначити, що у своїх “пластичних досягненнях” дружина Віктора Павліка перегнала навіть відому українську співачку Ірину Білик. Знаменита артистка також почала робити операції ще у молодості, втім до уколів краси вдалась дещо пізніше. Так, наприклад, в юності Ірина Білик зробила блефаропластику – позбулась навислого повіка.

У мережі часто обговорюють відому співачку Ірину Білик, яка теж робила багато пластики
У мережі часто обговорюють відому співачку Ірину Білик, яка теж робила багато пластики

Пізніше співачка також зробила ринопластику. Ірина Білик зізнавалась, що має грузинське коріння, що позначалось на її носі. Артистці не подобалась така риса її зовнішності, тому вона й вирішила змінити її у кабінеті хірурга. Катерина Репяхова цьогоріч також зробила ринопластику, зменшивши свій натуральний ніс.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?