Козловський повідомив, що Ігор Кондратюк відмовився від пропозиції піти на мир: “Я здогадуюсь про причину”

Відомий український музикант Віталій Козловський повідомив, що Ігор Кондратюк відмовився йти з ним на мирні переговори. Артист припустив, що могло стати причиною такого рішення

Нещодавно відомий український співак Віталій Козловський публічно запропонував своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку забути про минулі образи та піти на мирні переговори. Знаменитість закликав свого екснаставника показати приклад усім, як потрібно вирішувати конфлікти у такі складні для країни часи.

Продюсер був непохитним і зазначив – ні про які перемовини з Віталієм Козловським не може йти і мови, адже суди вже давно розв’язали всі їхні непорозуміння. Тепер на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артист висловився про ймовірну причину, чому Ігор Кондратюк відмовив своєму колишньому підопічному.

Віталій Козловський зізнався, що Ігор Кондратюк відкинув його пропозицію йти на мирні перемовини
Віталій Козловський зізнався, що Ігор Кондратюк відкинув його пропозицію йти на мирні перемовини

У новому дописі Віталій Козловський зазначив, що більше не бачить сенсу розмовляти з Ігорем Кондратюком ні про що. Знаменитість висловився, що наразі, на його думку, головна ціль продюсера – жадібно та сліпо знищувати його кар’єру.

Відомий український співак також зазначив, що він підозрює, що саме могло стати причиною, чому Ігор Кондратюк відмовився говорити з ним особисто. На думку артиста, його колишній наставник відчуває страх і просто не може дозволити, аби інформація про те, як він із ним вчинив насправді, стала публічною. Артист пояснив, що саме дії Кондратюка призвели до розірвання контракту. Втім, розповідати подробиці Козловський не став, зазаначивши, що у майбутньому можливо поділиться розповіддю.

“Скинувши ці переговори на представника, він апелюватиме винятково до рішень суду про порушені авторські права… Але, говорячи зі мною очі в очі, [йому] доведеться визнавати всі епізоди непорядності”, – пояснив у своєму новому дописі Віталій Козловський.

Віталій Козловський назвав ймовірну причину, чому Ігор Кондратюк не хоче з ним миритись
Віталій Козловський назвав ймовірну причину, чому Ігор Кондратюк не хоче з ним миритись

Нагадаємо, що зірковий дует співпрацював протягом довгого періоду – Кондратюк став продюсером Козловського на початку 2000-х років, а 2012 вони розірвали контракт. Тоді між колишніми колегами виникли непорозуміння, які вони намагаються вирішити вже більш як 10 років. Відомий український співак винен своєму колишньому продюсеру близько 1,5 мільйона гривень.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.