Єфросиніна пересварилась з Фреймут, Горбуновим, Остапчуком та іншими колегами, але Полякова не з їх числа

Суворий світ шоу-бізнесу залишає на своєму Олімпі найсильніших. Тому для виживання всі засоби підходять, вважають ті зіркові особи, хто веде жорстку конкурентну боротьбу.

Відома телеведуча, актриса та журналістка Марія Єфросиніна вже багато років знаходиться у телемедійному просторі й знає про своїх колег багато чого, а завдяки своєму характеру може гостро обірвати, поставити на місце або негативно висловитися на адресу тих, з ким перестала вважати за потрібне товаришувати.

Шоу-бізнес безжальний

Є
З ким з колег не спілкується Маша Єфросиніна

Так, шанувальники Марії Єфросиніної ще на проєкті “Танці з зірками” помітили, що між нею, яка того разу була ведучою зіркового балкона, та Ольгою Фреймут, що боролася за місце на танцмайданчику як учасниця, пробігла чорна кішка. Обидві зірки пікірувалися між собою гострими саркастичними висловлюваннями. Марія хотіла викрити Фреймут у нещирості та стала питати, за яким телеканалом насправді жалкує “ревізорка”, бо дає різко протилежні інтерв’ю.

“Давай визначатися з помилками, Олю”,- запропонувала тоді Марія колезі.

На це Ольга їдко відповіла, що дякує Маші за те, що та дивиться її інтерв’ю. “Це справжній квест за вашою щирістю”,- не залишилась у боргу Єфросиніна.

Причиною такої несприятливості жінок одна одної хтось вважає кар’єрні амбіції та конкуренцію, а хтось подейкує, що вони не поділили чоловіка.

З іншими колегами Марія також не церемониться. Так на помсту Володимиру Остапчуку, який на її інтерв’ю не розповів про своє розлучення, вона піддала його шквалу критики за його необережне висловлювання про гоління жіночих ніг.

Побила Маша й горщики з Юрієм Горбуновим, настільки, що заявила: “Ця людина перестала для мене існувати”, але причини такої зміни у стосунках вона не розкриває. Є у списку тих, з ким Маші спілкуватися явно не приємно й Олексій Дурнєв, який назвав її телеведучою з минулого, й Ігор Кондратюк, Злата Огнєвіч та інші.

Але є в неї й справжні друзі, з якими вона завжди товаришує і дружбу не зраджує. Серед них Сергій Притула та, звісно, Оля Полякова.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.