Зірковий бебі-бум 2023-2024: вагітні Саша Бо, Даша Хлистун і Анна Трінчер вже не приховують радісної новини

Щоб не відбувалося у світі, а життя завжди перемагає. І носіями його зародження, звісно, є наші берегині. Розберімося, хто зі знаменитостей найближчим часом збирається стати мамою.

Саша Бо

Блогерка нині перебуває на 9-му місяці вагітності. Саша показала себе без прикрас, сповістивши прихильникам, що встигла набрати за цей час 11,5 кг. Звісно, мама двох дітей чудово розуміє, що сама дитинка важить набагато менше.

Зірковий бебі-бум 2023-2024

Тож після пологів доведеться докласти чимало зусиль, аби зі 64 кг повернутися до звичних параметрів. Саша Бо сумує за колишніми формами, тож вирішила нагадати, як виглядала раніше, коли могла дозволити собі носити обтислу мінісукню.

Даша Хлистун

Орієнтовно термін вагітності дружини “Холостяка” Макса Михайлюка складає 4-5 місяців. Днями щасливе подружжя, що вже має 3-річну донечку, влаштувало гендер-паті. Дуже урочисто й зі сміхом Даша проткнула кульку, з якої посипалися сині папірці.

Зірковий бебі-бум 2023-2024

Присутні привітали батьків із майбутнім синочком. Животик у Хлистун поки що невеликий, тому, найімовірніше, українка народить уже наступного року або ж зробить коханому новорічний сюрприз. Народжувати жінка збирається в Канаді, де зараз мешкає подружжя.

Анна Трінчер

Після численних розставань і примирень з Олександром Волошиним зірка серіалу “Школа” похвалилася в мережі тестом із двома смужками. Спочатку Анна заінтригувала своїх підписників у Інстаграмі самим тестом. Потім сповістила, що “нічка була дуже напружена”.

Зірковий бебі-бум 2023-2024

І вже вранці в авто сповістила, що довелося о 22-ій годині їхати в аптеку за тестом. У підсумку отримала ледь помітну другу смужку. Виходить, що дівчина вагітна. Ще у травні знаменитість натякала, що дозріла до материнства, на відміну від її благовірного. Тепер, схоже, її мрія справдилася.

Та шанувальники знаменитості рано зраділи. Згодом дівчина пояснила, що тест купувала не для себе, а для подруги. Тож у Трінчер усе, як завше, ще попереду.

Популярне

Схожі статті

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.