Тіна Кароль чесно зізналась, які суми витрачає на свій брендовий одяг: “В цьому є романтика якась”

Українську співачку підловили на одній із вулиць Львова. Місцевий блогер поцікавився в артистки, скільки вона витрачає на купівлю свого повсякденного одягу

Мешканці українського міста Львова точно знають, хто такий Ніколас Карма. Нещодавно зі “стильним” блогером познайомилась і відома співачка Тіна Кароль. Знаменитість прогулялась вулицями міста, коли до неї підійшов чоловік і поцікавився, скільки коштує образ, в який зараз одягнута зірка. Тіна Кароль не стала приховувати та розповіла про вартість своїх речей і ставлення до шопінгу.

Скільки коштує одяг Тіни Кароль

Нещодавно відома українська співачка Тіна Кароль приїхала з концертом до Львова. Після виступу знаменитість вирішила прогулятись і натрапила на львівського блогера Ніколаса Карму. Чоловік поцікавився у зірки, скільки коштує одяг, в якому вона вийшла у світ. Як виявилось, знаменитість не полюбляє дорогі бренди та віддає перевагу комфортному та бюджетному одягу.

Тіна Кароль розповіла, скільки коштують її повсякденні речі
Тіна Кароль розповіла, скільки коштують її повсякденні речі

За словами артистки, більшу частину свого доходу вона витрачає на купівлю сценічного одягу. Він, як знають шанувальники співачки, завжди ефектний і дизайнерський. А ось у реальному житті Тіна Кароль, за власним зізнанням, воліє одягатись у речі, які допомагають їй злитись із натовпом. Зіркового блогера знаменитість зустріла у лосинах за 1 тисячу гривень, кросівках Adidas за 3 тисячі гривень, футболці від американського бренду SKIMS за 1 тисячу гривень та з рюкзаком від Hunter за 200 євро.

Тіна Кароль також розповіла, що ніколи не носить годинників. “Не відчувати часу – в цьому є романтика якась”, – пояснила причину артистка.

Тіна Кароль зізналась, як ставиться до шопінгу
Тіна Кароль зізналась, як ставиться до шопінгу

У розмові з блогером Ніколасом Кармою знаменитість розповіла і про те, що після початку повномасштабної війни вона забула про брендовий одяг і шопінг. Тіна Кароль розповіла, що не купує люксовий одяг сама – такі речі вона носить на умовах колаборації з брендом.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!