Що стало з пам’ятником Марині Поплавській, який створив “Дизель Шоу”: сестра актриси виступила проти

У минулому місяці виповнилося 5 років як пішла з життя чудова талановита актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська, за якою досі сумують глядачі, колеги та рідні.

Багато людей цікавляться, як же увічнили пам’ять артистки, бо всі знають, що після трагічного ДТП, у якому Марина Поплавська загинула, її поховали у рідному місті Житомирі.

Відомо, що між керівництвом “Дизель Шоу” та сестрою актриси Людмилою майже одразу після загибелі стався конфлікт з приводу фінансових питань, які не вирішені й досі. Сестра Поплавської звинуватила Єгора Крутоголова у “фінансовій непорядності”, а той своєю чергою звинуватив родичку у вимаганні грошей. Треба сказати, що навіть події, що сталися в країні після російської агресії в Україні, не загасили ворожнечу між сторонами конфлікту. Зі слів Людмили Поплавської, в суді розглядалася справа про використання імені Марини Поплавської, але через ковід та сучасні події в країні вона тимчасово припинена.

Не знайшов застосування

м
Що стало з пам’ятником Марині Поплавській

Через ці суперечки “Дизель Шоу” не отримало дозволу від сестри встановити ні на кладовищі, ні в іншому місці пам’ятник, який зробили колеги за свої кошти. Мотивувала жінка тим, що не дозволить паплюжити пам’ять сестри “розважальним атракціоном “Фото із зіркою”. Так характеризувала Людмила задум колег сестри. У своєму фейсбуці вона стверджувала, що паркова скульптура не має нічого спільного з Мариною, ба більше, вона є спотворенням образу сестри “як вчителя, обдарованої актриси, гордості батьків, носія католицьких традицій”.

Тож на цвинтарі, де похована актриса, встановлено пам’ятник, який вважала правильним Мариніна родичка, а той, що планували та замовляли друзі з “Дизель Шоу” тепер припадає пилом у майстерні скульптора.

Єгор Крутоголов каже, що кожного року 9 березня у День народження подруги, колектив “Дизель Шоу” приїжджає у Житомир до Марини, щоб віддати данину пам’яті не залежно від того, у якій скульптурі її увічнили.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!