Ані Лорак засвітилася в Instagram свого ексчоловіка Мурата Налчаджиоглу: дочекалася розлучення з Лілією Реус

Не так давно у мережі почали говорити про ймовірне розлучення Мурата Налчаджиоглу. Колишня дружина чоловіка вже з'явилась на горизонті – зірка показалась на його сторінці в Інстаграмі

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен турецького походження, останнім часом не розповідає про своє особисте життя. Втім, шанувальники впевнені, що на романтичному фронті знаменитості відбувається багато цікавого. Колишня дружина Мурата на тлі чуток про його розлучення неочікувано з’явилась на його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Налчаджиоглу вирішив відповісти на чутки про своє ймовірне розлучення. Знаменитість попросив не додумувати шанувальників зайвого, адже ні один зі сценаріїв, які вони озвучують, не є реальністю. Так, чоловік зауважив, що не став би взагалі говорити про це, але чутки про його особисте життя змушують його доньку переживати. Оскільки допис стосувався доньки Налчаджиоглу та Лорак, співачка його вподобала.

Ані Лорак випадково засвітилась на особистій сторінці свого колишнього чоловіка
Ані Лорак випадково засвітилась на особистій сторінці свого колишнього чоловіка

Поки колишня дружина відомого українського бізнесмена Мурата Налчаджиоглу уважно стежить за його сторінкою та залишає вподобайки на нових дописах, Лілія Реус і зовсім відреклась від свого обранця. Так, нещодавно зіркова дружина знаменитості видалила всі спільні фотографії зі своїм чоловіком. Тепер на особистій сторінці Реус в Інстаграмі не знайти і натяку на те, що вона колись була з Налчаджиоглу.

Не відстає і сам чоловік – він також видалив усі фотографії зі своєю обраницею. Втім, на відміну від Лілії Реус, Мурат залишив весільні кадри. Разом із тим, в описі до особистого блогу чоловіка раптово зник статус одруженого. Раніше Налчаджиоглу написав у біографії в популярній соцмережі, що перебуває у шлюбі. Тепер же цієї інформації не знайти

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус наштовхнули шанувальників на чутки про своє розлучення
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус наштовхнули шанувальників на чутки про своє розлучення

Нагадаємо, що зіркова пара разом вже декілька років, але весілля вони зіграли лише у червні цього року. Свято відбулось під Києвом у колі близьких і друзів.

Популярне

Схожі статті

Розкішний пиріг до чаю, що й торта не потрібно: настільки простий набір продуктів, але дуже красиво й смачно

Такий домашній пиріг варто приготувати хоча б один раз, адже процес приготування займає мінімум часу. Ділимось найкращим рецептом, який точно вас підкорить.

Як виглядають всі жінки Сергія Притули і чи могли бути у нього романтичні стосунки з Ольгою Фреймут (ФОТО)

Відомий український ведучий і волонтер Сергій Притула був одружений не один раз. Розповідаємо, ким була його колишня дружина та як вона виглядала.

З 1 стакану кефіру і сиру готую гору гарячих коржиків на сніданок: всього 5 хвилин, і змітають без залишку

Сніданок - це найважливіший прийом їжі. Варіантів його приготування існує багато. Сьогодні ми підготували найпростіший рецепт із кефіру та сиру. Ці коржики сподобаються кожному після першої ж проби.