Донька Олі Полякової Маша зізналась, чому вона більше не навчається у Лондоні: “Дуже слабкий рівень”

Донька відомої української співачки Олі Полякової зізналась, чому насправді більше не навчається в лондонському університеті. Маша Полякова розповіла про свої вимоги до ВНЗ

Оля Полякова, відома українська співачка, у всьому підтримує свою старшу доньку Машу. У питанні відрахування та зміни навчального закладу артистка також стала на бік дівчини. У новому інтерв’ю для СТБ дитина знаменитої української співачки пояснила, чому насправді вона більше не навчається у популярному лондонському закладі вищої освіти та що планує робити зі своїм навчанням далі.

Маша Полякова пояснила своє відрахування

У розмові з медійниками донька української співачки вперше офіційно заявила, що більше не є студенткою університету у Лондоні, куди переїхала ще торік. Маша Полякова не приховувала причин, чому покинула навчання. Вона пояснила, що після 12 років у музичній школі їй вдалось здобути той рівень знань, який їй пропонують у британському виші. Саме тому зіркова донька вирішила, що їй немає чого робити у цьому закладі.

Маша Полякова пояснила причину свого відрахування з лондонського університету
Маша Полякова пояснила причину свого відрахування з лондонського університету

Втім, знаменитість вирішила не зупинятись на лондонській освіті. Як оголосила Маша Полякова, вона вирішила спробувати свої сили та вступити до престижного американського коледжу музичної освіти. Зірка поділилась хорошими новинами та заявила, що її прийняла на зимовий курс у Берклі та навіть дали доволі хорошу знижку на навчання у виші.

Маша Полякова зізналась, чому більше не навчається у лондонському університеті
Маша Полякова зізналась, чому більше не навчається у лондонському університеті

Крім того, донька знаменитої української співачки розповіла і про те, чому в її блозі більше немає згадок про її хлопця. Маша Полякова пояснила, що їхні стосунки виявились фейковими – колишній бойфренд знаменитості використовував її популярність для того, аби розкрутити себе. Так, Маша Полякова зазначила, що “Артур – пройдений етап”, а тому до його обговорення вона повертатись не буде.

Нагадаємо, що раніше донька відомої української співачки натхненно розповідала про свої нові стосунки. З Артуром дівчина познайомилась в університеті у Лондоні. Крім того, Маша Полякова навіть встигла познайомити хлопця зі своїми батьками та зустрітись із його мамою і татом. Втім, стосунка не судилось тривати довго.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.