Запрошення від Ватикану та першої леді України: голос Олі Цибульської в Сікстинській капелі у Ватикані

Голос української співачки Олі Цибульської щоденно озвучує екскурсії в Сікстинській капелі Ватикану. Коментарі прихильників та коротка біографія співачки.

Українська співачка Оля Цибульська розкрила цікавий факт під час одного з випусків “Хто зверху?” – її голос звучить в Сікстинській капелі у Ватикані. Це сталось завдяки запрошенню сім’ї послів Ватикану і першої леді України. Голос Олі озвучує екскурсії музею Ватикану в Сікстинській капелі, що дає особливого визнання таланту Олі та української мови.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

“Так склалося, що я єдина українська співачка, чий голос щоденно звучить, по декілька разів в Сікстинській капелі у Ватикані. За запрошенням сім’ї почесних послів при пресвятому престолі та першої леді України, саме моїм голосом звучить екскурсія музею Ватикану в Сікстинській капелі. Бо наша мова – наймилозвучніша у світі. Слава Україні!”, сказала Оля.

Ця новина вразила багатьох. У коментарях під відео підписники каналу “Хто зверху?” висловили своє захоплення та гордість за Олю Цибульську. Ось деякі коментарі:

  • “Вооооу, неймовірні факти. Шкода, що ми про них знаємо так мало”.
  • “Красива і голос прекрасний, просто захоплення! Потрібно більше розголосу про цю подію!”.
  • “Гордість зашкалює!”.
  • “Як чудово, що перша леді саме вас запросила озвучувати екскурсії в Сікстинській капелі”.

Оля Цибульська народилася в 1985 році в місті Рокитне на Рівненщині. Вона є переможницею першого сезону “Фабрики зірок” і розпочала свою сольну музичну кар’єру у 2009 році. Крім того, вона була ведучою на радіостанції та створила власний авторський канал на YouTube. У 2017 році вона зняла кліп спільно з гуртом DZIDZIO.

Пісня “Чекаю. Цьом” Олі Цибульської швидко стала однією з найкращих пісень та отримала велику популярність. Крім того, Оля працювала як ведуча програм “Золотий грамофон” та “М1”. Співачка заміжня та має сина.

Оля Цибульська зі сім'ю
Оля Цибульська зі сім’ю

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.