“Вибачте, але я не готова”: Інна Мірошниченко прокоментувала подружню зраду у шлюбі зі своїм чоловіком

Відома українська блогерка та дружина ведучого Тімура Мірошниченка Інна висловилась про його подружні зради. Знаменитість зізналась, що не готова з цим миритись

Тімур та Інна Мірошниченко завжди надихали своїх шанувальників ніжністю та подружньою злагодою у стосунках. Зіркова пара виховує трьох спільних дітей. Наймолодшого сина знаменитості прийняли з дитячого будинку, а наразі зірка вже почала процес усиновлення другої дитини. Нещодавно Інна Мірошниченко неочікувано заговорила про зраду.

Мірошниченко про зради

У новому інтерв’ю для Аліни Шаманської Інна Мірошниченко чесно назвала причину, яка могла б стати для неї причиною розлучення. Знаменитість визнала, що можна вирішити чимало проблем у шлюбі, але зрада – це те, чого вона пробачити не здатна. Дружина Тімура Мірошниченка не стала приховувати, що не бачить можливості будувати стосунки далі після зради.

Тімур та Інна Мірошниченко завжди надихали шанувальників сімейною ідилією
Тімур та Інна Мірошниченко завжди надихали шанувальників сімейною ідилією

У коментарі для журналістки знаменитість зауважила, що зрада – це повний підрив довіри. Після такого вчинку чоловіка неможливо повернутись до того рівня довіри, який був раніше. Інна Мірошниченко зауважила, що все життя після цього людина, яка вирішила залишитись у стосунках зі зрадником, буде боятись, що це відбудеться знову.

Інна Мірошниченко зізналась, що думає про подружні зради чоловіка та жінки у шлюбі
Інна Мірошниченко зізналась, що думає про подружні зради чоловіка та жінки у шлюбі

Крім того, висловилась дружина відомого українського ведучого, зрада – це прояв неповаги до свого партнера, адже в один момент людина засумнівалась, чи варто взагалі далі будувати стосунки та кохати свого обранця чи обраницю. Інна Мірошниченко зізналась, що не розуміє, як люди знаходять сили пробачити зраду, адже таким чином, вважає зірка, жінки принижують свою гідність.

“Вибачте, але я не готова приймати неповагу до себе”, – пояснила у коментарі для Аліни Шаманської Інна Мірошниченко.

Тімур та Інна Мірошниченко висловили свою думку про подружню невірність у шлюбі
Тімур та Інна Мірошниченко висловили свою думку про подружню невірність у шлюбі

Знаменитість зазначила, що потрібно вміти розмовляти у стосунках та вирішувати конфлікти й усі речі, які не влаштовують. Якщо людина пішла на зраду, вона розмовляти про речі, які їй не подобаються, не хоче та не вміє. Тому, впевнена Інна Мірошниченко, вірити таким не можна.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.