Дьомін оприлюднив переписку з Потапом після усіх скандалів: чоловік Насті Каменських готовий відповідати

Потап завжди полюбляв хайп, та під час повномасштабної війни треба було якось перебудуватися, а репер не зміг. От і отримує зусібіч на горіхи. Слава Дьомін вирішив прояснити ситуацію.

Чимало знаменитих людей не бажають спілкуватися з блогером Славою Дьоміним. Деякі навіть блокують журналіста в соцмережах. Таке сталося з Владом Ямою, Надею Мейхер та деякими іншими зірками.

Звісно, після всіх скандалів, пов’язаних останнім часом із репером Потапом, Дьомін наполегливо добивається інтерв’ю з чоловіком Насті Каменських. І той начебто не відмовляє в розмові. Але коли вийде на зв’язок, не уточнює.

Потап відповів на пропозицію Слави Дьоміна поговорити

Олексій Потапенко відбувся розпливчастою відповіддю, що надасть роз’яснення, щойно повернеться з-за кордону. Потапу й справді ніколи давати інтерв’ю, адже нині він перебуває у Дубаї, де проводить час доволі весело.

Зокрема, репер тусив разом із Кирилом Туриченком. Цей колишній одесит і коханий Тіни Кароль нині мешкає в москві, взяв російське громадянство та співає у гурті “Iванушки International”.

Потап відповів на пропозицію Слави Дьоміна поговорити

Звісно, на вечірці були присутні й інші росіяни. При цьому Потап намагається гратися в патріотизм, сповіщаючи, що це була не розважальна поїздка, а він збирав гроші для України.

Після 24 лютого Потап усіляко намагається перевести рейки свого бізнесу на українську хвилю. Та це в нього чомусь не виходить. Після виходу треку “Волонтер” на артиста образилося практично все жіноцтво, побачивши в тексті принизливі сексуальні натяки.

Жарт Олексія про тата, який записав його заочно до ТРО, теж не залишився непоміченим. Чоловіка, який перебував у сонячній Іспанії замість окопів, захейтили за подібні заяви. Та, здається, Потап не покаявся і відповів хейтерам у звичній для себе хамській манері. Мовляв, їхні матусі приходили до нього на концерти, тож невідомо, хто є насправді їхнім татусем.

Популярне

Схожі статті

Пишна і ніжна сирна запіканка як у дитячому садку: дуже вдалий рецепт без борошна, манки і соди

Сирна запіканка за цим рецептом виходить пухкою, ніжною і нереально смачною як у дитячому садку. Приготувати таку запіканку дуже просто, рецепт не потребує зайвих зусиль.

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.